• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

20.12.2022

20:10

OBJAVLJENO KADA STIŽE LAĆINO TELO U SRBIJU! Novi detalji smrti, Interpol uključen u istragu!

Instagram/Privatna arhiva

Estrada

OBJAVLJENO KADA STIŽE LAĆINO TELO U SRBIJU! Novi detalji smrti, Interpol uključen u istragu!

Podeli vest

Telo Milana Radulovića Laće (36) stiže u Srbiju iz Izraela u nedelju, a u istargu njegove smrti uključio se i Interpol

Laćina smrt danas je sve iznenadila, a sada su se pojavili novi detalji njegovog nestanka. Kako prenose mediji, a preko izvora iz Ministarstva spoljnih poslova, prijatelj sa kojim je Milan Radulović Laća bio na putovanju u Izraelu, pre tri dana je prijavio njegov nestanak, a s obzirom da se radi o stranom državljaninu, u istragu se uključio i Interpol, koji je danas obavestio ministarstvo da je Laćino telo pronađeno na ulici i da će biti dopremljeno u nedelju u Srbiju.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Laća Radulović

Inače, Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz Izraela juče na svetog Nikolu, takav je bio plan i nikom se nije javljao danima. Posle posete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti gubi mu se svaki trag.

Podsetimo, Laćin život obeležila su dve velike tragedije tragedije, smrt majke Marine Tucaković i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija