• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

20.12.2022

21:25

PUTUJEM DA BIH BEŽAO OD REALNOSTI U KOJOJ NEMA NJE! Poslednje reči Milana Radulovića Laće, neprestano govorio o smrti nakon što je izgubio Marinu!

Prntscreen

Estrada

PUTUJEM DA BIH BEŽAO OD REALNOSTI U KOJOJ NEMA NJE! Poslednje reči Milana Radulovića Laće, neprestano govorio o smrti nakon što je izgubio Marinu!

Podeli vest

Milan Laća Radulović (38) preminuo je danas u Tel Avivu, u Izraelu. Njegov nestanak 12. decembra prijavio je prijatelj koji je putovao s njim, a danas je na ulici pronađen i lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Laća se u poslednjih godinu dana dosta oglašavao za medije, a u jednoj od poslednjih kolumni koju je napisao, priznao je da mu je smrt majke toliko teško pala da zbog toga i dosta putuje kako bi mu bilo lakše

Laća je u jednom od poslednjih članaka priznao da doslovno beži od smrti, a zatim opisao poslednje trentuke sa svojom majkom Marinom koja je preminula 19. septembra prošle godine.

Foto: printscreen

U potpunosti ga slomila smrt majke... Laća i Marina

- Počeo sam da putujem kako bih pobegao od realnosti u kojoj više nema nje. Sve postaje obesmišljeno njenim odsustvom. Kad god mi svet postane bljutav, spakujem kofere i put pod noge. Bežim od smrti i još se nisam vratio- napisao je Laća kom je smrt majke u potpunosti promenhila život:

- Sačekala je da se vratim i onda se predala. Tada mi je uputila onaj pogled, poslednji, pre nego što smo se zauvek rastali. Pogled - a šta sad?

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Laća Radulović

- Prošlo je godinu i više od mesec dana otkako me taj pogled ne napušta i ja se i dalje se pitam - a šta sad? Za tih godinu dana putovanja, odnosno bežanja od odgovora na to pitanje, bilo je dosta odlazaka: Stokholm, Tel Aviv, Jerusalim, Divčibare, Fruška gora, Sarajevo… Destinacija će uvek biti, ali polako postajem umoran od toga. Koferi postaju teški, a nje nema da me spakuje...- napisao je pre samo mesec dana Milan Radulović Laća.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17