• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.12.2022

12:14 >> 12:29

ISPLIVALA POSLEDNJA LAĆINA PORUKA! Dao je čvrsto obećanje!

Printscreen

Estrada

ISPLIVALA POSLEDNJA LAĆINA PORUKA! Dao je čvrsto obećanje!

Podeli vest

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, premimuo je iznenada na ulici u Tel Avivu, u Izraelu, u 36. godini, a poslednja poruka upućena je njenoj drugarici Vesni Vuksanović.

Pokojni tekstopisac, koji je pre malo više od godinu dana ostao bez majke Marine Tucaković, za koju je bio izuzetno vezan, početkom decembra krenuo je na put, kako je napisao na Tviter nalogu, hadžiluka, u Svetu zemlju da pronađe mir koji nije mogao da ima u Srbiji.

Naime, imao je problem sa spavanjem i borio se sa depresijom, a porodična kuća ga je podsećala samo na ružne stvari. Nije mogao da prihvati gubitak brata i majke.

Foto: marko đoković

Milan Radulović Laća sa Futom

Koncepualna umetnica i Laćina prijateljica, na društvenoj mreži "Instagram" se oprostila od tekstopisca objavivši njegovu poruku koju joj je poslao.

Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Milan Radulović Laća

- Ići ću u Jerusalim, sigurno. Moja drugarica uzela mi je sveću u Jerusalimu i napravila zaštitu, i sad me tera, moram da nosim u rancu, da svuda nosim te sveće, pošto ću sveti put da obiđem i onda na kraju donesem kući sveće iz Jerusalima i pustim u nebo da se zapale - obećao joj je Milan Radulović Laća u poruci.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija