• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2022

17:35

KONSTRAKTA KAKVU NE POZNAJETE! Pevačica nije ista osoba! (FOTO)

printscreen

Estrada

KONSTRAKTA KAKVU NE POZNAJETE! Pevačica nije ista osoba! (FOTO)

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta koja je ove godine predstavljala Srbiju na Evroviziji u Torinu i osvojila prvo mesto, nekada je izgledala potpuno drugačije.

Konstrakta je pevala u grupi „Zemlja gruva”, a sada na društvenim mrežama kruži njena fotografija od pre dve decenije.

Tada je Konstrakta imala plavu kosu i nosila je šiške, dok je ostala verna crvenom karminu po kom je prepoznatljiva.

Iako je ostvarila zavidan uspeh i svojim jedinstvenim nastupom osvojila Evropu, priznala je da se u njenom životu nije ništa promenilo i da se i danas kao sav običan svet vozi gradskim prevozom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

- Već sam počela da idem gradskim prevozom. Tamo prolazim čak i nezapaženo. To znači da je sve okej, sve je u redu sada. Da bi se uspelo u ovom poslu nije dovoljan samo talenat, već rad, posvećenost i promišljenost. Ali ne promišljenost u smislu da se narodu da samo ono što traži, već da se baviš onim čime se baviš, ne da ga odrađuješ - kazala je ranije Konstrakta.

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đurić se susreo sa ministrom inostranih poslova Uzbekistana
Politika

Đurić se susreo sa ministrom inostranih poslova Uzbekistana

Šef srpske diplomatije Marko Đurić danas je u Njujorku sa ministrom inostranih poslova Uzbekistana Bahtijorom Saidovim potpisao Sporazum o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša između Vlade Republike Srbije i Vlade Uzbekistana, na marginama generalne debate 79. zasedanja Generalne skupštine UN.

23.09.2024

22:20

MUP: Spasioci pojačano prate situaciju na Dunavu
Društvo

MUP: Spasioci pojačano prate situaciju na Dunavu

Vatrogasno-spasilačke jedinice pojačano prate situaciju svojim teritorijama, na osnovu informacija javnih vodoprivrednih preduzeća i najavljenog povećanja vodostaja reke Dunav, kako bi obezbedile pravovremeno preventivno delovanje.

23.09.2024

20:25

TV

Da li će se Samit za budućnost završiti bez budućnosti? Male države EU počinju da se bude i bune!
Live TV

Da li će se Samit za budućnost završiti bez budućnosti? Male države EU počinju da se bude i bune!

Da li je došlo vreme da se sruši svetski sistem? Ko je kriv za sukobe na Bliskom istoku i u Ukrajini? Da li je možda i Boris i čudne poplave koje su se desile, zapravo došle od viših sila? Istok ojačava u odnosu na Zapad. Zapad je u konfuziji, a dešavaju se nekakve čudne stvari u SAD-u. Sve je više zemalja koje žele da pristupe BRIKS-u kao protivteži. Ono što je bitno, to je da svet ne miruje. Čak je i Afrika postala svet koji se budi. Nagoveštaj Trećeg svetskog rata utiče na sve nas. Da li smo izgubili empatiju? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su analitičar Saša Borojević i Milutin Ilić, stručnjak za geopolitiku. Uživo u program javio se i novinar Igor Damjanović koji je komentarisao trenutno stanje na frontu u Ukrajini.

23.09.2024

21:50

Jevreji u panici! Rakete padaju po Izraelu, uvedeno vanredno stanje! Desetine hiljada Izraelaca napustilo svoje domove! (VIDEO)
Live TV

Jevreji u panici! Rakete padaju po Izraelu, uvedeno vanredno stanje! Desetine hiljada Izraelaca napustilo svoje domove! (VIDEO)

Težište rata barem po brutalnosti seli se na Bliski istok. U toku je uništavanje južnog Libana. Samo danas pogođeno je 800 ciljeva Hezbolaha u Libanu. Hezbolah je izbacivao rakete na teritoriju Izraela. Gađa se i u dubinu Izraela. Treba uzeti u obzir da je čitav Izrael veličine Vojvodine. I jedna i druga strana govore o tome da je u pitanju rat do beskonačnosti. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su pukovnik u penziji Miodrag Jevtić i bivši protivterorista Radomir Počuča.

23.09.2024

18:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija