• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

22.12.2022

18:59

"HEROINSKE ZAVISNIKE TREBA ODLIKOVATI"! Tamara Đurić Laću nazivala narkomanom, a sada se oglasila povodom njegove smrti!

printscreen

Estrada

"HEROINSKE ZAVISNIKE TREBA ODLIKOVATI"! Tamara Đurić Laću nazivala narkomanom, a sada se oglasila povodom njegove smrti!

Podeli vest

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađen mrtav na ulicama Tel Aviva, u Izraelu.

Ova vest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je neretko upadao upravo zbog njega.

- Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje... S**** vam se u ljudska prava - napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

Foto: printscreen instagram

 

Foto: printscreen instagram

- Ma kakve veze ima - kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve četiri strane - napisao je on tada.

Foto: printscreen instagram

Nakon ovoga, usledila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala reči.

Foto: printscreen instagram

- Eutanazija i hemijska konstracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Nikada neizlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? - napisala je Đurićeva tada na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen instagram

Tragom te vesti, oglasila se i Tamara, koja je prokomentarisala vest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca, s obzirom da ga je pre nekoliko meseci nazvala "neizlečenim heroninskim zavisnikom".

- O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja - kratko je rekla Tamara, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija