• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

24.12.2022

07:20

KEBA I TEHNO GOCA HOĆE NA EVROVIZIJU! Folk zvezde se prijavile na konkurs, Saša Popović konkurisao sa narodnjačkom OPEROM!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

KEBA I TEHNO GOCA HOĆE NA EVROVIZIJU! Folk zvezde se prijavile na konkurs, Saša Popović konkurisao sa narodnjačkom OPEROM!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba (66) i Goca Lazarević (68) hoće na Evroviziju! Folk pevači prijavili su se na konkurs RTS-a za festival Pesma za Evroviziju, na kome će se u martu 2023. izabrati naš predstavnik za najveće svetsko muzičko takmičenje.

Keba veruje da ima velike šanse da baš on bude taj!

- Keba je veliki perfekcionista, ništa ne prepušta slučaju. Izabrao je pravi narodnjački hit, koji se pamti već posle prvog slušanja. Osim toga, priprema i koreografiju jer želi da i na sceni pokaže zašto bi baš on bio najbolji izbor za predstavnika Srbije - priča naš izvor blizak vlasniku narodnjačkih hitova "Imao sam", "U snu ljubim medna usta" i "Bre gidi džanum".

Energičan nastup

Kako Informer saznaje, Goca Lazarević je pripremila pravo muzičko iznenađenje!

Foto: Zoran Sinko

Goca Lazarević, pevačica

- Publika će se oduševiti kada čuje i vidi šta je Goca spremila. Svi je znamo kao pevačicu narodne muzike, a za Evroviziju je spremila brzu pesmu u tehno-haus fazonu! Ma, biće to ludilo! Ona veruje da će tako dopreti i do mlađih i do starijih fanova - priča naš izvor i dodaje da Goca sprema i pravi spektakl na sceni:

Foto: Darko Cvetanović

Goca će na sceni nastupiti sa plesačima...

- Nastup će joj biti energičan, Goca će đuskati na bini! Zajedno sa plesačima sprema koreografiju. Toliko se trudi da sve bude savršeno da je promenila i način ishrane, jer želi da bude u top-formi.

I Popović ima hit

Pored Kebine i Gocine pesme, na konkurs RTS-a stiglo je još čak 900 kompozicija! Na Evroviziju bi da idu i Anđelina, Tijana Dapčević, "Frajle"... Saša Popović je na konkurs za Evroviziju poslao narodnjačku operu, koju će pevati "Zvezde Granda" Nenad Osmanović i Aleksandar Simić.

Foto: ATA Images

Saša Popović je spremio duet dvojice takmičara "Zvezde Granda"

- Obojica su učestvovali u prošloj sezoni "Zvezda Granda". Nenad je stigao do finala, a Aleksandar je ostao upamćen po operskom pevanju. Njih dvojica su snimili duet koji smo poslali za naš izbor, Pesmu za Evroviziju. Pesma je u operskom fazonu - ispričao je nedavno Popović za Informer.
Konačan spisak kompozicija koje će se takmičiti na PZE 2023 biće objavljen do kraja godine.

Evrovizija 2023. u Londonu

 

Evrovizija, 67. po redu, trebalo je da se održi u Kijevu jer su ove godine predstavnici Ukrajine "Kaluš orkestra" pobedili u Torinu. Međutim, zbog rata u toj zemlji organizaciju je preuzela Engleska. Ove godine je na Evroviziji učestvovalo 40 zemlja, a za sledeću godinu njih 37 je potvrdilo učešće.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija