• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.12.2022

22:46

ONA JE MENI HTELA DA POKLONI ZUBE, A JA NJOJ GRUDI! Peja otkrio detalje iz braka sa 25 godina mlađom devojkom!

printscreen instagram

Estrada

ONA JE MENI HTELA DA POKLONI ZUBE, A JA NJOJ GRUDI! Peja otkrio detalje iz braka sa 25 godina mlađom devojkom!

Podeli vest

Voditelj Zoran Pejić Peja je u braku sa 25 godina mlađom Draganu, a jednom prilikom je priznao da su se oboje podvrgli estetskim zahvatima - zbog želje supružnika

Zoran Pejić Peja i lepa crnka venčali su se pred tri godine na Ibici i od tada uživaju u svakom trenutku zajedničkog života.

Peja je istakao da je njegova supruga pre svega "jedna velika dama i divna osoba", te da je on zahvaljujući njoj jako voljen čovek. Neposredno pred svadbu u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi, kao i da je tražila da on uradi zube.

Foto: printscreen instagram

Dragan Pejić Peja i njegova supruga Dragana

- Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene - rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Inače, voditelj je bio u braku sa Zlatom Petrović sa kojom ima sina, a drugi put je na "ludi kamen" stao u 52. godini i to na tajnom venčanju na plaži u Španiji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija