• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

10:07

Anđelka nije jedina poznata ličnost koja je završila sa drugom svog muža! SPISAK JE DUGAČAK!

printscreen

Estrada

Anđelka nije jedina poznata ličnost koja je završila sa drugom svog muža! SPISAK JE DUGAČAK!

Podeli vest

Anđelka Prpić nije prva javna ličnost koja je završila u braku sa najboljim prijateljem svog bivšeg partnera, iako o njenoj vezi bruji cela domaća javnost

Ovakvi skandali dešavali su se i ranije na estradi.
Dobro je poznato da je Miroljub Aranđelović Kemiš pre Zorice Brunclik bio u braku sa Vesnom Zmijanac. Pričalo se da su Zorica i Vesna bile velike drugarice, te da je Zmijančeva Kemiševu prevaru teško podnela. Njemu je, navodno povestila i pesmu "Nevero moja", te njih dve nisu pričale gotovo 30 godina. 

Zorica danas tvrdi da se nije mešača u prvi brak svog muža, iako svi govore drugačije:
 - Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu "Nevera moja", a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujuci njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne citane novine dala izjavu sa velikim naslovom "Drugarica mi je otela muža" i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa mocnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena - ispričala je Zorica koja se posle više od 30 godina pomirila sa Vesnom Zmijanac.

Foto: Zoran Sinko

Zorica Brunclik, Kemiš i Vesna Zmijanac

Aca Lukas i Željko Šašić bili su veliki prijatelji. Acina druga supruga Nataša i Sonja su čak u jednom periodu života zajedno držale butik. Ipaki njihovo prijateljstvo je puklo, a Lukas je na kraju oženio Sonju za koju kaže da je najveća ljubav u njegovom životu. 
Lukas i Željko godinama su zbog toga u sukobu, pa se malo malo pljuju u javnosti, a Šašić je jednom prilikom izjavio da mu je Aca bio lažni prijatelj:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aca Lukas i Željko Šašić

- Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga ko prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. S njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. 

Foto: Informer HIT

Sonja Vuksanović

Aleksandra Radović i Jovana Joksimović bile su najbolje prijateljice, međutim i njihovo drugarstvo puklo je zbog muškarca - Aleksandra Zeremskog.

Foto: informer.rs

Jovana Joksimović

Jovana i Aleksandar bili su u dugogodišnjoj vezi, čak su se i verili međutim Jovana je odlučila da ga ostavi zbog Željka Joksimovića. Iako je ona bila ta koja je raskinula veridbu, nije mogla da oprosti svojoj najboljoj drugarici što je završila u vezi sa Zeremskim sa kojim je na kraju dobila i dete. 

Foto: printscreen instagram/alexandradovic

Aleksandra Radović

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su veoma bliske, ali je njihovo prijateljstvo puklo navodno jer se Slavica nabacivala Tanjinom dečku. Tada se spekulisalo da je Slavica čak pokazala grudi momku svoje drugarice, te one godinama nisu razgovarale. Odnose su izgladili tek mnogo godina kasnije. 

Foto: Printscreen You Tube

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš

Pre mnogo godina u javnosti je odjeknula vest da su Danilo Anđušić i Jelena Jovanović rešili da stave tačku na svoj brak, a razlog tome bila je prevara. Naime, kako se pisalo, Jelena je prevarila košarkaša sa, tada fudbalerom Sampdorije, Nenadom Krstičićem! Kako se pisalo, Andušić je njih navodno uhvatio zajedno.

Foto: Starsportphoto

Danilo Anđušić

Zlata Petrović se svojevremeno zabavljala sa Sašom Popovićem koji je kasnije oženio Suzanu Jovanović. Njih dve su bez obzira na to nastavile da se druže, a kako je Suzana pričala Zlata je kriva što su njih dvoje i završili u braku. 

Foto: Informer

Zlata Petrović i Saša Popović

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu! Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvatila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu! Zato mi je Zlata pomogla - istakla je Suzana. 

Foto: printscreen

Srđan Mijailović

U centru pažnje je već neko vreme i Ana Rajković, izabranica golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, koja je uvek volela fudbalere Crvene zvezde. Mnogi ne znaju da je ona bila u višegodišnjoj vezi sa fudbalerom srpskog šampiona Srđanom Mijailovićem. On i Rajković su 2013. godine nosili crveno-beli dres, a obojica su branili boje naše selekcije u svim uzrasnim kategorijama. Osim što imaju ljubav prema istom klubu, očigledno imaju i isti ukus kada je lepši pol u pitanju.

Foto: Instagram/Ana rajković

Ana i Predrag Rajković

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija