• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.01.2023

17:30

SKANDAL MAJSTORI U 2022-oj! Darka i Severinu privodili, Milica i Ana se svađale, a Marija pravila haos na ulici usred noći!

printskrin

Estrada

SKANDAL MAJSTORI U 2022-oj! Darka i Severinu privodili, Milica i Ana se svađale, a Marija pravila haos na ulici usred noći!

Podeli vest

Tuče, privođenja i svađe obeležile su 2022. godinu i na estradnoj sceni gde su poznati, blago rečeno, javnost ostavljali u čudu. Pevači i glumci u protekloj godini bili su aktivni i kada je reč o pravljenju skandala, te je nekima ova godina definitivno za zaborav

U protekloj godini nekoliko skandala obeležilo je godinu za nama i neki bi vrlo rado želeli da zaborave ovaj period.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Umalo se potukli... Aca i Bajaga
1. Skandal na Pesmi Evrovizije, Lukas i Bajaga se umalo potukli

U prvoj polufinalnoj večeri izbora Pesme za Evroviziju, spekulisalo se šta se dešavalo u bekstejdžu između muzičkih zvezda Momčila Bajagića Bajage i Ace Lukasa, da li je bilo čarki ili ne, a prema rečima mnogih, ipak je sve prošlo u miru. Naime, prema rečima pojedinaca između folkera i rokera izbio je sukob koji je umalo eskalirao u tuču, nakon čega su jedan drugog častili uvredama:

- Izgužvani stari Bajaga sa ofarbanom kosom je hteo da me isprovocira. Priča sa mnom o politici, a bolje da je kvalitetniju farbu za kosu kupio. Ako izađe na kišu, spraće se. Bajaga pod hitno da promeni dilera – kazao je Lukas o Bajagi, koji je pokušavao da ostane pribran:

-  Ako Aca kaže da se drogiram onda je to stvarno strašno. Nije se ništa desilo sinoć, taman posla, što bih sa Acom Lukasom pričao o politici na takmičenju za Evrosong. Ja se ne takmičim, radio sam pesmu za Biber i Duleta Svilara koji fantastično peva - rekao je Bajaga.

Njihov rat završio se nakon nekoliko ružnih izjava, a do pomirenje nije došlo do kraja ove godine.

2. Ana Nikolić i Milica Pavlović na ivici sudsksog okršaja

Foto: printscreen

Skandal kakav se ne pamti... Ana i Milica

Razlog sukoba dve pevačice jeste pesma Milicae Pavlović "Provereno" koju je najpre otpevala Ana Nikolić, ali je ona nije kupila. Kada se u javnosti pojavila i Anina verzija koju je ona, po želji publike, počela da izvodi na svojim nastupima, Pavlovićeva se razbesnela:

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup ''Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem'', to je toliko bezobrazno i pokvareno - kazala je Milica besno, a Ana joj je u jednom trenutku odgovorila:

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1 odsto, zapravo ja sam ovim imam 0 odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su 3 dana prije zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam utom blatu. Ja nemam veze sa tim - kazala je Ana.

Anin i Miličin sukob umalo se završio na sudu, ali je Pavlovićeva ipak odustala od tužbe.

3. Marija Šerifović pravila haos na ulici

Foto: printscreen Twitter

Napravila haos usred noći... Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović našla se u centru skandala kada se u avgustu u javnosti pojavio snimnak na kojem pevačica usred noći urla na ulici, udara u svoja utomobi, a potom besni na žesnku osobu. Marija se vrištala na ulici uz psovke:

- K*rvo... J**** ti mamu... Odgovori mi - vrištala je Marija, dok ju je sve vreme smirivala jedna ženska osoba.

Marija je kasnije izjavila da je u ovom sukobu povredila samo sebe, što je potvrđeno kada se pojavila na jednom koncertu sa gipsom na ruci. A javno se izvinila svima koje je te večeri uznemirila:

- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je Marija.

4. Nasilje u vezi Nikole Rađena i njegove supruge Milice

Foto: Privatna arhiva

Snakdal sa srećnim krajem... Milica i Nikola Rađen

Kao bomba u javnosti je odjeknula informacija da je pevačica Milica Ristić doživela nasilje od strane svog emotivnog partnera Nikole Rađena kada se sva krvava pojavila na jednoj pumpi u pet ujutru. Međutim, već sutradan su se Milica i Nikola pomirili i objavili da će ostati u vezi.

Njihov skandal jedini je koji se odbro završio jer su se Nikola i Milica i venčali, a sada čekaju bebu.

5. Severina privedena zbog tuče

Foto: Foto Facebook, Beta

Severina ponovo na sudu...

Uprkos tome što je javnost navikla da se Severina Vučković provlači po sudu, to je uglavnom bilo zbog borbe za starateljstvo nad sinom, te je javnost ostala u šoku kada je policija privela pevačicu zbog tuče. Severina je privedena po prijabvi svoje rođene sestre Marijane Popović za nasilje u porodici. Njih dve su se, navodno, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu svoje majke, pisali su tada hrvatski mediji.

To se dogodilo tokom jedne noći, pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj uočili i posekotine.

Ipak, Severinina advokatica tvrdila je da je pevačica ta koja je zadobila povrede:

- Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom ćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.  Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu ćerku pet godina, a unuka nije videla nikad u životu. Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite ćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mejlova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu službu Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno proverio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu službu Split. Ćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, poslala paket uznemirujućeg sadržaja. Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvređala ju je, nanijela joj je fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susede, lupala im po vratima bacala se i samopovređivala se te insistirala da dođu Hitna i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe- izjavila je tada Jasminka Biloš, Severinina advokatica.

6. Anđelka napravila buru pred kraj godine

Foto: ATAIMAGES

U centru skandala zbog ljubavi... Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić napravila je opštu pometnju u medijima kada se saznalo da čeka bebu s najboljim prijateljem svog bivšpeg supruga Darija Prpića. Glumica se nije oglašavala o ovome, dok njen bivši suprug jeste:

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - kazao je Dario za Informer.

5. Kralj skandala- Darko Lazić 

Foto: ATA Images

Bez njega nijedan skandal ne može da prođe... Darko Lazić

Večiti skandal majstor Darko Lazić morao je i ovu godinu da obeleži jednim krupnim prekršajem, te je u aprilu zaistavljen na auto-putu na Novom Beogradu i tom prilikom je priveden kada je saobraćakjna polcija utvrial da pevač ima 0.91 promil alkohola u organizmu, kao i da je pozitivan na test na drogu.

Lazić je tog dana proveo u policijskoj stanici, a po ozlasku je plazio kaznu u iznosu od 200.000 dinara i dobio je zabranu da godinu dana upravlja vozilom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija