• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

28.12.2022

13:06

ŠAKO DOBIO UNUKA, FOTKA DIREKTNO IZ PORODILIŠTA! Pevač postao deda TREĆI PUT!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ŠAKO DOBIO UNUKA, FOTKA DIREKTNO IZ PORODILIŠTA! Pevač postao deda TREĆI PUT!

Podeli vest

Pevač Šako Polumenta otac je troje dece, pevač ima dve ćerke Rijanu i Rijaldu, kao i sina Adisa. A njegova ćerka Rijana pordila se danas i na svet donela sina, te je Šako po treći put postao deda

Šakova ćerka Rijana rodila je sina Lava i obradovala, ne samo pevača i njegovu suprugu Vesnu, već i čitavu porodicu.

Foto: Instagram/printscreen

Rijana Polumenta

Šakov sin Adis i ćerka Rijalda u domu pevača sa prijateljima slavili su do jutra Lavovo rođenje.

- Srećan sam što je sve prošlo kako treba i što sam dobio unuka Lava, uz dve princeze koje su mi podarila deca, Adis Iriju i Rijalda moju Melani. Niko srećniji od mene - rekao je Šako dok je nazdravljao sa porodicom i prijateljima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija