• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milica Kokotović

29.12.2022

07:57 >> 08:04

TEA JAVNO PRIZNALA: DVE GODINE SAM BEZ INTIMNIH ODNOSA! Pevačica tvrdi da ima vezu s košarkašem, ali ne baš pravu!

printscreen instagram

Estrada

TEA JAVNO PRIZNALA: DVE GODINE SAM BEZ INTIMNIH ODNOSA! Pevačica tvrdi da ima vezu s košarkašem, ali ne baš pravu!

Podeli vest

Tea Tairović jedna je od najzanosnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, ali izgleda nema sreće u ljubavi i to ne krije. Ona je sada za Informer priznala da dve godine nije imala intimne odnose.


Folk zvezda priznaje da joj je za oko zapao jedan poznati košarkaš, ali krije njegovo ime.

- Imam simpatiju, reč je o jednom košarkašu kog nikada nisam videla uživo! Reći ću vam samo da je šest godina mlađi od mene i da je to platonska ljubav - tajnovita je Tea, ali ipak priznaje da dugo nije imala intimne odnose:

- Dve godine sam bez seksa- priznaje jedna od najatraktivnijih pevačica Tea Tairović.

Foto: E-Stock

Tea ima samo platonsku ljubav


Iako nema momka, Tairovićeva mašta o svom venčanju:
- Volela bih da to bude mala svadba daleko od očiju javnosti, na kojoj će biti samo porodica i najbliži prijatelji. Naravno da bih volela da jednog dana budem majka, želim da imam troje dece. Ja sam jedinica i patim zbog toga... Sigurna sam da bi mi u životu bilo lakše da imam brata i sestru.

Kolege je zovu vrtiguza


Mnogim njenim koleginicama smeta to što je Tea trenutno među najplaćenijima na estradi, pa su je prozvale vrtiguzom!
- Ja nisam nikakav vrtiguz! Mislim da su te koleginice samo htele da budu zanimljive, pa su me tako prozvale. Bavila sam se plesom dugo godina, pa sam tek onda postala pevačica - priča folkerka, koja će u novogodišnjoj noći nastupiti u beogradskom hotelu "Majdan" sa Kaćom Živković i Jovanom Perišićem:

Foto: ATAIMAGES

Tea Tairović


Super je što je uhapšen
Anastasijin progonitelj

Tea ima mnogo fanova, samo na Instagramu prati je čak 562.000 ljudi! Među njima ima i manijaka...
- Čula sam da je uhapšen manijak koji je progonio Anastasiju Ražnatović i drago mi je zbog toga. I mene stalno maltretiraju na društvenim mrežama, ali se ne potresam, samo ih blokiram i izbrišem poruke. Na nastupima imam obezbeđenje da me odbrani kad je neko navalentan - kaže pevačica.

- Ubeđena sam da će ovo biti najluđa noć do sada! Čast mi je što će pored mene biti Jovan i Kaća, potrudićemo se da svi gosti budu zadovoljni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija