• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

31.12.2022

18:55

BILA JE HORDA LJUDI, JEDNI SU ME GRLILI, DRUGI SU MI IZJAVLJIVALI SAUČEŠĆE! Milica Pavlović se prisetila najtužnijih dana u ovoj godini!

Foto : Moshi creative/ Mina

Estrada

BILA JE HORDA LJUDI, JEDNI SU ME GRLILI, DRUGI SU MI IZJAVLJIVALI SAUČEŠĆE! Milica Pavlović se prisetila najtužnijih dana u ovoj godini!

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović ove godine doživela je najbolnije trenutke kada joj je preminula baka Rada koja ju je odgajila. Pavlovićeva se prisetila dana koji su usledili nakon smrti njene voljene bake i priznala da joj je bilo mnogo teško

Milica je opisala i poslednje trenutke koje je provela s bakom, dodajući da se i dalje bori s tugom:

Foto: printscreen instagram

Nedostaje joj baka Rada...

- Učim još uvek da se nosim sa tim, posao mi donekle pomaže. Naš poslednji susret nije bio prijatan - rekla je sa knedlom u grlu pevačica u emisiji "Naj od naj", koja je i dodala da je svega nakon nekoliko dana u Banja Luci bila pratilja jednom maturantu, te je otkrila kako je izgledalo matursko veče na kom je bila.

- Bila je horda ljudi na ulicama. Jedni su me grlili ljubili, drugi su pričali o pesama i izjavljivali saučešće- prisetila se Pavlovićeva. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

HORDA LJUDI... SRAM TE BILO. PONIŽAVAŠ NAROD. NISU ONI DIVLJACI ILI TATARSKE BANDE - HORDE.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija