• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

01.01.2023

19:03

ČEKAJ, NEMOGUĆE! JA OVOG ČOVEKA NE PRATIM! Teodora otkrila kako je reagovala kada joj je Nejmar poslao poruku i šta se dešava među njima!

printscreen

Estrada

ČEKAJ, NEMOGUĆE! JA OVOG ČOVEKA NE PRATIM! Teodora otkrila kako je reagovala kada joj je Nejmar poslao poruku i šta se dešava među njima!

Podeli vest

Pevačica Teodora Džehverović podelila je juče na društvenim mrežama poruku koju joj je poslao brazilska fudbalska zvezda Nejmar, a sada je otkrila da li se među njima dešava nešto više.

Teodora Džehverović nastupila je na dočeku Nove godine ispred Skupštine, a pred sam početak svog nastupa, pevačica sumirala utiske iz 2022. godine i otkrila planove za narednu, pa usput spomenula i fudbalera Nejmara, koji joj se nedavno javio na Instagramu.

Foto: ATAIMAGES

Teodora otkrila šta se dešava između nejmara i nje...

- Novu godinu provodim radno od svoje sedme godine, verovali ili ne, ali tako je. Moj brat je bio Deda Mraz, ja sam bila snežna princeza, mi smo to radili od moje sedme, pa sve do 14. godine. Tako da ja sam dosta godina provela radeći za ovaj praznik, ali eto, nadam se da ću dogodine i ja malo uživati. Mislim, svakako uživam, ali ne bih volela da je provedem radno - ističe Džehverovićeva na početku razgovara.

Pevačica je otkrila da li se u njenoj porodoci i dalje poštuje tradicija novogodišnjih poklona.

- Pa dobro, ne verujem u Deda Mraza i dalje, što je meni jako krivo, jer mislim da je to najlepša stvar kada je Nova godina u pitanju. Ali naravno, da, za Božić poklonimo jedni drugima u porodici nešto, to je neka tradicija, i mislim da je to jako lepa stvar - priznaje Teodora.

Foto: ATAIMAGES

Sinoć napravila spektakl ispred Skupštine na dočeku... Teodora

Džehverovićeva je ovom prilikom priznala i kada je u 2022. godini bila najtužnija, a kada najsrećnija.

- Ne bih da se prisećam kada sam bila najtužnija, a najsrećnija... Ne znam. Moj život je mnogo lep, kada stavimo po strani ne ružne stvari koje se dešavaju svima nama. Sve ovo je jako lepo, imam predivne ljude oko sebe, imam život o kojem sam sanjala. Svaki dan je za mene srećan - kaže pevačica i ističe da bi volela da 2023. bude njena godina, pa su je novinari pitali da li to sluti na neku svadbu:

- (smeh) Ne, ne... Ne planiram te stvari, nemoj, molim te - rekla je Teodora kroz osmeh.

Foto: printscreen

Teodora i Nejmar

Ona se osvrnula i na slavnog fudbalera Nejmara, koji joj je nedavno "uskočio" u privatne poruke na društvenoj mreži Instagram i reagovao na njenu objavu, te otkrila šta joj je pre zaigralo, srce ili mašta.

- E, nije ni si srce, ni mašta! Ja sam bila šokirana kada sam videla poruku od njega, bila sam u fazonu: "Ko je sad ovo" i kad sam ušla, rekla sam: "Čekaj, nemoguće", jer ja tog čoveka ni ne pratim. Bila sam u fazonu: "Ja stvarno ovo moram da objavim", možda je glupo za nekoga, ali Nejmar mi je pustio poruku, ljudi - smeje se pevačica i dodaje:

- Ma, nije me startovao, ma kakvi, verujem da je to bilo kroz foru - zaključuje Džehverovićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija