• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

02.01.2023

08:24 >> 08:25

TANJA SAVIĆ SE SVAĐALA SA SESTROM ZBOG BIVŠEG MUŽA! Pevačica iznela sve detalje!

Sandra Stojanov

Estrada

TANJA SAVIĆ SE SVAĐALA SA SESTROM ZBOG BIVŠEG MUŽA! Pevačica iznela sve detalje!

Podeli vest

Popularna pevačica i bivša "Zvezda Granda", Tanja Savić prošla je kroz težak period pre dve godine kada je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo decu u Australiju

Najveću podršku u tim teškim životnim momentima atraktivnoj crnki je pružila sestra Biljana sa kojom je čak ušla u sukob zbog oca njene dece.

- Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi - rekla je iskreno pevačica u "Magazinu in".

Foto: E-Stock

Tanja Savić

Tanja Savić i njena sestra su veoma bliske, a neretko kače zajedničke fotografije gde ljudi uglavnom komentarišu preveliku sličnost između njih dve.

Podsetimo, Dušan Jovančević je jednom prilikom izjavio kako smatra da su Tanjini roditelji krivi za krah njihovog braka.

Foto: ATAIMAGES

 

- Uvek su hteli da nas razvedu. Sad su srećni, čeka se papir i to je to. Ponovo mama i tata imaju korist. Ja nisam tu da im smetam. eto, kakvi su to ljudi. Ali, zapemtite šta sam vam rekao, sve će to da dođe na svoje. Tanju su totalno upropastili i to je svima jasno. ne žele joj dobro, jer da joj žele ona bi bila uz svog muža i našu porodicu. Žalosno je to sve - rekao je Dušan.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija