• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.01.2023

19:14

GOLA JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka skinula gornji deo, a dole obukla samo crvene tange i zaputila se u ZADRUGU!

ATA Images

Estrada

GOLA JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka skinula gornji deo, a dole obukla samo crvene tange i zaputila se u ZADRUGU!

Podeli vest

Jovana Jeremić proteklih dana šokira javnost, te je najpre sve izneadila pojavivši se u kostimu brazilske pevačice, a sada je ostavila još jači utisak.

Jovana je objavila fotografiju na kojoj je samo u crvenim tanga gaćicama, dok je u gornjem delu u potpunosti naga.

Ona se sada obratila svojim pratiocima i otkrila da je spremila poklone za zadrugare s obzirom na to da večeras ulazi u rijaliti. Ali je ostala misteriozna po pitanju toga da li će ovako golišava doći rijaliti učesnicima:

- Samo majka priroda. Dobra kao zdravlje. S obzirom da je Nova godina i da zadrugarima treba poslati i neki paketić, produkcija je odlučila da novogodišnji poklon u Beloj kući bude baš najneobičniji - Jovana Jeremic! Vidimo se noćas u zadruzi. Moja misija je da pomrsim konce spavačima. Naravoučenije: ne spavajte noćas jer stiže Jovana Jeremić, kraljica šera. Pa da počnemo?!- napisala je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 1 godinu

U Srbiji sve može. Kakva država, takvi i moralni standardi. Ne treba nas iznenaditi ako bi se ova konkubina kandidovala i za predsednika Srbije. Ovo je zaista sunovrat novinarstva. Vulgarno!

Dejan

pre 1 godinu

Ko bre gura ovu spodobu ko joj daje ovoliko prostora,pa po njenom licu faci se vidi da je bolesna aman za man ljudi.

Nele

pre 1 godinu

To bi joj bilo vrh karijere tamo i pripada u fabriku zaglupljivanja i blama ...

pera rogonja

pre 1 godinu

Pidanje od jednog dinara.Ko je ludji /Dragan ili Jovana!!!

Miša

pre 1 godinu

Tv pink može sve. Tv program sa vulgarnim sadrzajem u najgledanijim terminima. Može i porniće pustati. Zar je realno da se prikazuju i promovišu golotinje, preparati za potenciju, stimulaciju i td u terminu pre 22.00. Da vas dete pita mama, tata, bako, deko sta je to prostata, africka sljiva, zašto je gola i td.

Filmadzija

pre 1 godinu

Jovana Jeremic prava domacica svaka cast.Sledeca fotka naslivnica Plej boja

Pls

pre 1 godinu

Da pobedi u zadruzi i što duže ostane tamo...i odmah direktno da bude u sledećoj sezoni od početka....i opet da bude do kraja i da pobedi....

Dragan

pre 1 godinu

Zadruga je njena mera tamo joj je i mesto ovamo gde je sada je bruka i sramota.

Zabrinut roditelj

pre 1 godinu

Nevinašce ukapirala da je ovako lakše doći do velike love Ima ona narodna "Ko visoko leti nisko padne"

Mare

pre 1 godinu

Oduvek je bila ista kao navodne starlete i idealna za zadrugu.Samo na Pinku i Hepiju takve mogu da vode navodno ozbiljne emisije.Zena ima ozbiljan problem u glavi...nije joj lako...

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija