• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

04.01.2023

08:30

JELLENA PRIČA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Dva meseca nisam jela hleb i slatkiše!

instagram jellena.lalovic

Estrada

JELLENA PRIČA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Dva meseca nisam jela hleb i slatkiše!

Podeli vest

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, dva meseca nije okusila hleb, slatkiše i alkohol!

Pevačica priča da je odlučila da probuši kašiku kad joj je odeća postala mala.
- Stilista mi je rekao da više ne mogu da uđem ni u jednu haljinu i tad mi se upalila crvena lampica da moram da skinem kilograme. I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam - priča Jellena i dodaje da je potražila stručnu pomoć:


Vežba
Završila sam DIF i nama sportistima je treninga preko glave, ali moram da vežbam, pogotovo zimi
Jellena

- Otišla sam u centar za medicinsku estetiku u Vrnjačkoj Banji, gde ima više od 50 lekara specijalista. Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu.


67 kg imala je Jellena
57 kg sada ima Jellena


Posle određenog vremena pevačica je mogla malo da se opusti:
- Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari.
Jellena kaže da joj je trebalo pola godine kako bi postigla željeni izgled.

Foto: instagram jellena.lalovic

 


- S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani - priča pevačica i dodaje da je, pored zdrave ishrane, bitna i fizička aktivnost:
- Završila sam DIF i nama sportistima je treninga preko glave, ali moram da vežbam, pogotovo zimi. Letos, kada sam bila na moru, stomak mi je bio ravan jer sam plivala i više se kretala. Zimi su rešenje traka i bicikl u teretani. Pored toga, svakodnevno radim i vežbe za oblikovanje tela.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija