• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2023

08:41

PEVAČ VIŠE NIJE ISTA OSOBA! Marko Gačić promenio lični opis, drastično smršao! (FOTO)

printscreen

Estrada

PEVAČ VIŠE NIJE ISTA OSOBA! Marko Gačić promenio lični opis, drastično smršao! (FOTO)

Podeli vest

Pevač Marko Gačić nikada nije krio da je veliki gurman, a dok se takmičio u "Zvezdama granda" imao je mnogo više kilograma nego danas.

Naime, Marko je pre samo nekoliko meseci rešio je da potpuno promeni životne navike i posveti se zdravoj ishrani zbog čega je uspeo da izgubi enorman broj kilograma.

Marko je gostovao u jednoj emisiji, a voditelj je ostao zatečen kada ga je ugledao.

- Gde si ostavio drugu polovinu Marka Gačića, ako nije problem da saznam?- upitao ga je voditelj kroz smeh.

- U frižideru - našalio se pevač, a potom se osvrnuo na trenutak odluke, ali i ceo proces koji je prošao kako bi danas imao savršenu liniju.

- Bitan je taj momenat odluke. Otprilike pre nekih deset meseci sam krenuo sa novim režimom ishrane, a u prvih šest meseci sam najviše oslabio. Najčešći komentar svih koji me vide sada je da sam se podmladio, baš su ljudi u šoku - priznao je pevač za "Grand".

Foto: printscreen

Po svemu sudeći 2022. godina za Gačića i njegovu porodicu bila je savršena, međutim i od godine koja je pred nama ima velika očekivanja, bar kada je reč o karijeri.

- Voleo bih da imamo svi bar po jedan hit svake godine, ali ako nije moguće dobro. U suštini ipak je zdravlje najbitnije, to je na prvom mestu, pa onda sve ostalo- istakao je Marko.

Podsetimo, Marko je već u 20. godini dobio prvo dete, ćerkicu Nikolinu, i za takmičenje ''Zvezde Granda'' svojevremeno se prijavio sa samo 13 godina i tu audiciju neće zaboraviti dok je živ.

- Imao sam 13 godina na prvoj audicija za ''Zvezde Granda''. To se sećam zato što pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku- rekao je Marko u emisiji ''Zvezde Grand Specijal''.

Foto: printscreen

- On stalno hoće da bude stariji nego što jeste. Ali to je uvek tako, mladi hoće da budu stariji, a mi matori da budemo deca. Ti si imao dve audicije? 2010. i 2013?- pitao ga je Voja.

- Ja sam svake godine za redom išao na audicije od 2010.godine - rekao je pevač na šta je Voja dodao - Ti kao deca u školu, svake godine na audiciju.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija