• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

04.01.2023

16:55

"OD BOLESTI NIJE MOGAO DA PRIČA" Lepa Lukić slomljena zbog gubitka prijatelja Zorana Kalezića, pevačica otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani

printscreen

Estrada

"OD BOLESTI NIJE MOGAO DA PRIČA" Lepa Lukić slomljena zbog gubitka prijatelja Zorana Kalezića, pevačica otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani

Podeli vest

Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini posle duge i teške bolesti, a od njega se kroz suze oprostila i koleginica Lepa Lukić s kojom je godinama bio u dobrim odnosima

Lepa i Zoran su bili dugogodišnji prijatelji, a kako je otkrila, sa Kalezićem se poslednji put čula pre nekoliko dana i rekla je da tada od bolesti nije mogao da priča.

Foto: E-Stok

Lepa Lukić, pevačica

Kako je otkrila sa Zoranom se poslednji put čula pre nekoliko dana i ističe da tada "nije mogao da priča".

- Malo sam sad odmarala, samo što sam zažmurila i zadremala, zovu me prijatelji iz Žarkova i rekoše mi da je umro. Oni mi uopšte nisu ništa javili, a trebalo je meni prvoj da jave. Danima sam ga zvala. Skoro smo se čuli. Nije mogao da priča od bolesti. Nisam htela da ga zivkam i maltretiram. Bio je moj veliki prijatelj i kolega. Mi smo se najviše družili u životu i pevali zajedno. Tuga - rekla je Lepa kroz jecaje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fuj

pre 1 godinu

Jaoj babetino narikaco, kao neki vesnik smrti, cim neko umre oglasava se za malo publiciteta. Kockar sa jednim hitom, sebicna i sujetna. Fuj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17