• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dijana Ilić

07.01.2023

09:00

MILICA: SVEŠTENIK MI LEČI DUŠU! PEVAČICA SE REDOVNO ISPOVEDA DUHOVNIKU IZ STARE PAZOVE!

Miloš Rafailović

Estrada

MILICA: SVEŠTENIK MI LEČI DUŠU! PEVAČICA SE REDOVNO ISPOVEDA DUHOVNIKU IZ STARE PAZOVE!

Podeli vest

Milica Todorović kaže da joj duhovnik Nikola leči dušu.

Pevačica je pronašla mir otkako ju je Seka Aleksić upoznala sa sveštenikom iz Stare Pazove.

- Mnogo sam srećna što su me Seka i njen suprug Veljko upoznali sa čovekom kao što je otac Nikola. Od tada redovno idem u crkvu i razgovaram sa njim. On mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem. Leči mi dušu - započinje priču Milica za Informer.

Preskočila post

Ona dodaje da joj saveti oca Nikole veoma prijaju, a neretko je i smiruju kad je uznemirena ili ima neku dilemu.

- Obično postim, ali ovog puta nisam uspela jer sam imala mnogo obaveza. Obratila sam se svom duhovniku, koji mi je rekao da nije problem ako preskočim neki post: "Mila moja, nemoj da postiš ako radiš mnogo i ukoliko ne možeš da izdržiš post. Šta ćeš kad ti je takav posao. Nije to ništa protiv Boga." Odmah mi je bilo lakše.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Pronašla mir
Otac Nikola mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem
Milica Todorović

Osim što se okrenula crkvi i Bogu, Milica uživa u pripremi najradosnijeg hrišćanskog praznika. Ona Božić proslavlja u rodnom Kruševcu.

- Obožavam Božić! Tog dana je kod nas uvek veselo. Unosimo badnjak u kuću, a onda pijučemo ispod stola kao pilići. Mama mesi česnicu, jer ja nisam vrsna kuvarica, a i ne volim poslove u kuhinji. Probala sam da napravim česnicu, ali mi je uspela tek iz trećeg puta.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Poštuje običaje
Obožavam Božić! Tog dana je kod nas uvek veselo. Unosimo badnjak u kuću, a onda pijučemo ispod stola kao pilići
Milica Todorović

Traži oproštaj

Pošto je Božić praznik tokom kog se propagiraju mir, ljubav i praštanje, pitali smo Milicu da li postoji osoba u njenom okruženju kojoj treba nešto da oprosti? Ona je na tren zastala, progutala knedlu, pa rekla:

- Da. Sa tom osobom nisam u kontaktu. Nadam se da ću jednog dana da smognem snage da joj oprostim. Ali postoji i jedan dečko koji meni treba da oprosti, a još nije. Reč je o klavijaturisti Dinu iz Crne Gore, koji se naljutio na mene jer sam se našalila na njegov račun. Od srca sam ga molila za oproštaj, ali nije ga prihvatio. Mnogo mi je žao što mi je zamerio šalu. Uvek se izvinim kada pogrešim. Više volim da izgladim odnose nego da precrtam nekog iz života.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Želim da se zaljubim!

Milica je, pored dobrog zdravlja, poželela i ljubav u ovoj godini.

- Svi me pitaju kada ću da se udam, a ja ni dečka nemam. Zato sam ove godine poželela da se zaljubim - kaže Milica, koja ima udvarače, ali joj nijedan nije zapao za oko.

- Ne padam na fizički izgled ako sa dečkom nemam o čemu da pričam. U tom slučaju mi samo preostaje da ga uramim. Meni je odličan frajer glumac Vensan Kasel. Nije naročito lep, ali zrači seksepilom. Verovatno sam sama i zbog toga što ne izlazim iz kuće. Bilo bi sjajno kada bi mi đuvegija došao na vrata stana u kom živim - našalila se Milica.

 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija