• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Saša Kostić

06.01.2023

16:00

SVE VIŠE SE VOLIMO! Sofija Milošević i Luka Jović uživaju kao nikada pre: Jedva čekamo da krunišemo našu ljubav!

Privatna arhiva

Estrada

SVE VIŠE SE VOLIMO! Sofija Milošević i Luka Jović uživaju kao nikada pre: Jedva čekamo da krunišemo našu ljubav!

Podeli vest

Manekenka Sofija Milošević i njen nevenčani suprug fudbaler Luka Jović odlučili su odmore tokom praznika, nakon čega će nastaviti sa organizacijom svadbe koja je planirana na proleće

Svake godine se sve više volimo, kažu za Informer Luka Jović i Sofija Milošević! Slavni fudbaler i manekenka u ekskluzivnom intervjuu otkrivaju da su srećniji nego ikad i da jedva čekaju da naprave svadbu.

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

- Kao i svake godine, Badnji dan i Božić provešćemo s porodicom. Bićemo u Firenci, gde će nam se pridružiti i naši najmiliji iz Srbije. Pošto tokom godine imamo mnogo obaveza, praznici su prilika da okupimo ljude koje volimo - priča Sofija i dodaje da će posle Božića krenuti sa pripremama za veliku svadbu koju će organizovati ovog proleća u Beogradu:

- Luka i ja se sve više volimo i jedva čekamo da krunišemo svoju ljubav. Odmorićemo se za praznike, a onda sledi organizacija svadbe. Još nismo izabrali prostor, čeka nas mnogo posla!

Sofija kaže da su ona i fudbaler Fiorentine gurmani, pa će njihova božićna trpeza biti puna različitih specijaliteta.

Foto: Privatna arhiva

Na proleće će zvanično stati na ludi kamen

- Obožavamo da jedemo, ali i da spremamo hranu. Za božićni ručak na stolu su uvek pogača, sarme, ruska salata, pečenje... Što se tiče spremanja, svi se guramo u kuhinju i svi bismo da budemo uključeni u kuvanje. Ove godine ću ja mesiti božićnu česnicu, a možda čak i zavijati sarmu - priča manekenka i otkriva da Luka uvek izvuče novčić iz pogače:

- On je srećne ruke! Ali ni mi ostali ne odustajemo!

Manekenka i fudbalski reprezentativac spremili su pregršt poklona za sinove, dvogodišnjeg Alekseja i osmomesečnog Teodora.

Foto: Privatna arhiva

 

- Božićni paketići su obavezni! Teodor je još beba, ali Aleksej je malo porastao i počinje da razume prazničnu groznicu. Uvek ga obradujemo igračkama, jer deca to najviše vole.

Koliko je Sofiji važna porodica, toliko je i njenom vereniku Luki Joviću.

- Porodica mi je uvek na prvom mestu i bez njih ne bih ni postigao profesionalni uspeh. Imam maksimalnu podršku najbližih da ostvarim sve svoje ciljeve kad je reč o fudbalu - priča Jović i otkriva planove za 2023. godinu:

- Očekuje me nastavak sezone u Fiorentini, nadam se što boljem učinku, kako kluba, tako i svom ličnom. U martu počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Želja mi je da se srpska reprezentacija plasira na to takmičenje. Privatnim životom sam zadovoljan, samo nek ostane sve kako jeste!

Sofija: Atmosfera u Kataru je bila nestvarna

Sofija Milošević bodrila je Luku Jovića i srpsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.


- Prvi put sam bila u toj državi i baš sam uživala. Naši momci su, kao i uvek, bili sjajni, a atmosfera na stadionu fantastična. Nestvarna! Volela bih da svako barem jednom u životu to doživi - kaže manekenka.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija