• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.01.2023

10:33

"KRIMINALAC U MANTIJI"! Baka Prase objavio očevu fotografiju iz crkve uz šok komentar!

Printscreen You Tube/bakaprase

Estrada

"KRIMINALAC U MANTIJI"! Baka Prase objavio očevu fotografiju iz crkve uz šok komentar!

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, kome je otac sveštenik, ne može da se smiri i uozbilji na veliki i radostan hrišćanski praznik.

Baka Prase na Instagramu je pokazao da je prisustvovao liturgiji koju je služio njegov otac Nenad Ilić i vernicima čestitao Badnje veče, a svog rođenog oca ponizio.

"Kriminalac u mantiji", napisao je na fotografiji na kojoj je njegov otac u mantiji tokom ponoćne liturgije.

Foto: prinstcreen

Bogdan je potom objavio i porodičnu fotografiju na kojoj je on sa devojkom Anjom Bla, ocem i majkom.

Podsetimo, Nenad Ilić je inače već više od dve decenije u braku sa bivšom glumicom Vesnom Lončarević.

Foto: prinstcreen

- S Vesnom sam se zabavljao pre upisa na bogosloviju i posle dugotrajnih razgovora i ona je upisala isti fakultet, krstila se i promenila ime u Anastasija. Bila je bolji student od mene. Venčali smo se 1992. i preselili u Vranje 1996. Tada smo već imali sina Pavla i ćerku Jelisavetu - rekao je u jednom intervjuu pre nekoliko godina Nenad, koji je kasnije dobio i sina Bogdana - poznatijeg kao Baka Prase i omiljenog među omladinom, a kada su se vratili u Beograd, dobili su i ćerku Nataliju.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ds

pre 1 godinu

Ovaj svestenik kako je sina vaspitao, tako mu se, vidimo, i vratilo !

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija