• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.01.2023

12:33

ŠTA SE DESILO OLIVERI BALAŠEVIĆ?! Osvanula fotografija Đoletove udovice na praznik, drastično smršala POLA JE NEMA!

Estrada

ŠTA SE DESILO OLIVERI BALAŠEVIĆ?! Osvanula fotografija Đoletove udovice na praznik, drastično smršala POLA JE NEMA!

Podeli vest

Udovica Đorđa Balaševića iznenadila je sve objavom na Božić u kojoj je pokušala osmehom da prikrije tugu što na ovaj najradosniji praznik njen Đole nije sa njom.

Kada nas je pre nešto manje od dve godine kantautor Đorđe Balašević napustio, vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu naciju, a tuga Olivere Balašević, njegove supruge kao i čitave porodice do danas je nemerljiva. Teško se mire sa činjenicom da ga više nema, a tuga je iz dana u dan sve veća, kao i usamljenost njegove udovice kojoj, kako i sama kaže, nedostaju jutra, popodneva i večeri koje je provodila sa svojom najvećom ljubavi i životnim saputnikom.

Ipak, da prebrodi bol pomažu joj unuke Simona, Peta i Vera u kojima pronalazi utehu i radost i zbog kojih se svojski trudi da se na njenom licu ne vide tragovi suza i tuge, te je zbog svakodnevne borbe koju u sebi vodi ona na neki način primorana da bude nasmejana i kada joj nije do toga. Svog supruga čuva u srcu i mislima, a neretko i na "Instagramu" voli da podeli trenutke koji je sećaju na njega, uglavnom pretvorene u stihove.

Foto: printscreen instagram

Vedrina koja Oliveru krasi na fotografijama svedoči da su to i te kako lepe uspomene, međutim iako sa širokim osmehom na licu, tuga Olivere Balašević uočljiva je i pored toga što je pokušala da je sakrije iza modernih naočara, a opis koji je stavila dovoljno govori o tome koliko joj Đole nedostaje te da će mnogo vremena morati da prođe kako bi rane na njenom srcu zacelile.

Ono što su mnogi primetili je i promena u kilaži Olivere, udovica kantautora je dosta smršala.

Foto: printscreen instagram

- Zima će sa mnom da se inati? Pa nije samo sneg taj gde mogu da ostanu tragovi - napisala je Olivera koja je objavom svoje pratioce podsetila na stihove pesme „Ne volim januar“ i time kod mnogih izazvala najnežnije emocije.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija