• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/informer

10.01.2023

13:35

TO SU PREOZBILJNE STVARI, NE MEŠAM SE! JOVANA JEREMIĆ ĆUTI KO ZALIVENA O OTKAZU MILANA MILOŠEVIĆA SA TELEVIZIJE "PINK"!

printscreen

Estrada

TO SU PREOZBILJNE STVARI, NE MEŠAM SE! JOVANA JEREMIĆ ĆUTI KO ZALIVENA O OTKAZU MILANA MILOŠEVIĆA SA TELEVIZIJE "PINK"!

Podeli vest

Vest o odlasku voditelja Milana Miloševića sa "Pink" televizije iznenadio je javnost, a tim povodom oglasila se njegova koleginica Jovana Jeremić.

Naime, MilanJovana radili su na istoj televiziji, a voditeljka je imala da poruči tim povodom samo jedno.

- Njegov odlazak me ne interesuje - bila je jasna Jeremićeva i istakla da u privatne stvari i odluke drugih nikada nije zalazila jer gleda samo sebe.

 

- Ništa mene to ne interesuje, gledam svoja posla i spremam svoj jutarnji. To su preozbiljne stvari, a ja stvarno gledam samo sebe i težim ka tome da budem najbolja. To su lične stvari, a u to se ja ne mešam, isključivo svoja posla gledam, kao što sam to i dosada radila - poručila je Jovana.

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Jovana kaže da trenutno radi na svom projektu, te da teži da bude još bolja.

- Imam mnogo posla, to je samo njegova stvar. Zamolila bih sve da me u 2023. više ne zovu za takve stvari, to nije Jovana Jeremić, Jovana predstavlja samo sebe, svoj uspeh i svoj jutarnji program - završila je voditeljka za Telegraf.

Foto: Marko Đoković

Milan Milošević

 

Podsetimo, Milan Milošević je bio učesnik prve sezone "Zadruge", a već od druge postao je i voditelj emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", "Pitanje gledalaca" , "Gledanje snimaka" i "Nominacija".

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija