• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.Adamović

12.01.2023

21:40

POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O SLUČAJU ANE VOLŠ! Ako se dogodilo ubistvo, ovo je bilo ključno da se izvrši nasilje nad Srpkinjom...

Printscreen

Estrada

POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O SLUČAJU ANE VOLŠ! Ako se dogodilo ubistvo, ovo je bilo ključno da se izvrši nasilje nad Srpkinjom...

Podeli vest

Sudbina Beograđanke Ane Volš (39), majke troje dece koja živi u Kohasetu u Masačusetsu, čiji je nestanak suprug prijavio tri dana od njenog nestanka još uvek nije poznata

Ana Volš, koja je, navodno odrasla u Beogradu, naručila je vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine, ali joj se tada izgubio svaki trag.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije.

Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. 

Foto: printscreen instagram anawalshe

Ana Volš sa suprugom Brajanom i sinovima

Šta bi u današnje vreme trebalo da se učini kako bi u svetu i zemlji bilo što manje ovakvih slučajeva, da li su za to krive žene koje biraju pogrešne muškarce, dosta trpe itd... 

Ceo slučaj je potresao svetsku i domaću javnost, a mi smo povodom toga želeli da čujemo mišljenje naše voditeljke Bojane Ristivojević koja je iz svog ugla prokomentarisala ceo sučaj, ali nam i otkrila da li se i sama susrela nekada sa nekom vrstom nasilja od svojih partnera.  

- U svakom društvu u kojem se krivica prebacuje na žene na snazi su konzervativni obrasci koji moraju biti srušeni i prevaziđeni. Takvo zamenjivanje mesta dželata i žrtve stvara ambijent u kojem se žene osećaju nesigurno, nebezbedno i ugroženo dok su njihovi nasilnici ohrabreni da nasilje čine i dalje. Lično se nikada nisam susrela sa vom vrstom muškaraca ali sam nesebično ohrabrivala žene koje jesu. Nema trpljenja, mora se dići glas - rekla je Bojana za naš portal.

Foto: Public

Bojana Ristivojević

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija