• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

13.01.2023

07:30

MILICU DABOVIĆ RAZOČARALI FANOVI NA SAJTU ZA ODRASLE! Propada mi 'Onli fens' jer neću da skinem gaće

E-Stock

Estrada

MILICU DABOVIĆ RAZOČARALI FANOVI NA SAJTU ZA ODRASLE! Propada mi 'Onli fens' jer neću da skinem gaće

Podeli vest

Propada mi posao na "Onli fensu" jer neću da skidam gaće, kaže za Informer Milica Dabović (40).

Bivša košarkašica je sve iznenadila kad je pre dva meseca otvorila profil na sajtu za odrasle.

Foto: E-Stock

 


. Vrlo brzo je uspela da zaradi čak 60.000 dolara, ali u poslednje vreme posao joj ne cveta.


60 hiljada dolara zaradila je Milica

Lepo živi
- U početku sam mnogo zarađivala, sada mi ne ide tako dobro... Ma katastrofa mi je zarada! Fanovima je bitan moj polni organ, pa mi traže da skinem sve sa sebe! Budući da to ne želim, nemam ni dovoljno pratilaca - kaže osvajačica olimpijske bronze i dodaje da pratiocima rado pokazuje zadnjicu:


Isplatio se "Onli fens"
Dosad sam uspela da renoviram stan, putovala sam u Las Vegas, idem na Kubu... Cilj mi je da skupim pare za kuću

- Moja guza vredi milione, ali neću je osigurati, kao što je to uradila Dženifer Lopez. Nastaviću da pokazujem svoje zmijsko telo i zabole me dupe za hejtere, nema veze što nemam veliku zaradu!

Foto: E-Stock

 


Postaću tetka

Milica će uskoro postati tetka budući da je njena sestra Ana u drugom stanju:
- Presrećna sam jer je Ana ispunila sve svoje snove. Prošle godine se udala, ove je zatrudnela, a mi smo zadovoljni jer imamo najboljeg zeta na svetu. Ilija Mustur je pet godina mlađi od nje, igra vaterpolo i voli moju sestru!

 

Foto: Privatna arhiva

 


Zgodna plavuša otkriva na šta je potrošila novac koji je zaradila na "Onli fensu":
- Zasad sam uspela da renoviram stan, putovala sam u Las Vegas, za nekoliko dana idem na Kubu... Cilj mi je da skupim pare za kuću. Živim lepo otkad imam "Onli fens"!


Adut
Svi mi traže da ugradim silikone, ali ne želim! Imam guzu koja vredi milione
Milica Dabović

 

Prirodna
Milica je sigurna da bi imala više pretplatnika i veću zaradu kad bi ugradila silikone, ali nju plastične operacije ne zanimaju.

Foto: E-Stock

 


Nikad neću da se udam

Milica ima dečka, ali ne planira da se uda:
- Ne želim nikad da se udam! Papir mi ništa ne znači. Bitno mi je da me partner osvaja. Ne mora da bude bogat, novac mi nije bitan jer sama zarađujem.

- Svi mi to traže, ali ja smatram da žena ne treba da ima implantate da bi izgledala perverzno, seksepilno i moćno! Nikad nisam osetila želju da stavim silikone jer se osećam fantastično u svojoj koži. Nemam ništa protiv toga, ali volim prirodan izgled. Meni ne treba kilo šminke da izgledam ženstveno. Dovoljno mi je to što ceo život treniram, pa je moje telo zategnuto i u četrdesetoj. Ja sam svoje telo naplatila na pravi način i ne stidim se toga! - završava priču Dabovićeva.
BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija