• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

13.01.2023

08:27

ZBOG NJE JE LEA KIŠ OPTUŽILA KOLEGE DA PRIMAJU MITO Ćerka voditeljke vraćena na televiziju nakon velikog skandala!

Printscreen/Instagram

Estrada

ZBOG NJE JE LEA KIŠ OPTUŽILA KOLEGE DA PRIMAJU MITO Ćerka voditeljke vraćena na televiziju nakon velikog skandala!

Podeli vest

Čuvena voditelja Lea Kiš digla je buru optuživši kolege sa Grand televizije da uzimaju mito da bi pevače dovodili u emisije, jer navodno nisu hteli da zaposle njenu ćerku jedinicu, Saru Miu, koju je dobila u braku sa Momčilom Jokićem

Kako se prašina digla zbog Sare koja izaziva pažnju gde god da se pojavi, mnogi se pitaju: ko je zapravo mlada voditeljka?

Sara je diplomirala režiju, a oprobala se i u ulozi voditeljke i to nekoliko puta. Radila je na Grandu, a zatim na lokalnoj beogradskoj televiziji.

Sara Mia se našla u epicentru dešavanja kada je njena majka Lea Kiš otkrila da njena naslednica koja je ranije radila na toj televiziji nije opet primljena na isto radno mesto jer "nije bilo slobodnih radnih mesta".

Sara je na kratko napustila voditeljsko mesto na Grand televiziji, a ubrzo nakon toga kratko se zadržala u drugoj medijskoj kući.

Lea često ističe koliko je ponosna na svoju ćerku i da je srećna jer i Sara kao i ona gaji ljubav prema voditeljstvu.

Da podsetimo, prema prvoj verziji koju smo čuli od izvora bliskog Lei, ona je pobesnela zbog toga što čelnici "Granda" nisu hteli da zaposle njenu ćerku Saru Miju Jokić na mesto TV prezentera. Njena naslednica je ranije radila na toj televiziji kao voditeljka, ali je napustila radno mesto i prešla u drugu medijsku kuću, u kojoj se kratko zadržala. Tad je Lea pitala pretpostavljene da li njena ćerka Sara Mia može da se vrati u "Grand", a odgovor je bio negativan, jer nije bilo slobodnih radnih mesta.

U naletu besa, navodi naš sagovornik, voditeljka je odgovorila: "Za moju ćerku nema mesta, a držite voditelje koji uzimaju mito od pevača da bi ih doveli u emisije, to svi znaju." Tada je nastao veliki skandal.

U drugom slučaju, nikome nije jasno odakle takva promena ponašanja kod Lee Kiš, koja je sa svim kolegama bila u dobrim odnosima. Odjednom se sve to desilo. Prvo je voditelje prijavila da uzimaju mito, a posle toga je počela da se žali na šminkere, na ljude iz tehnike, kamermane kako ne rade dobro svoj posao. Ništa joj ne odgovora. Njena ćerka je vraćena na televiziju, tako da je Lea postigla svoj cilj, a šta će dalje da bude, videćemo. Ona je sad omražena među kolegama, što je i očekivano - navodi naš sagovornik.

Lea Kiš je optužila ove kolege da uzimaju mito: Dragana Katić, Siniša Medić, Sanja Kužet, Zoran Pejić Peja, Žika Jakšić, Voja Nedeljković, Vesna Milanović i ostali.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija