• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2023

17:19

Sara Jo na MAC-u predstavlja dve nove pesme!

Promo

Estrada

Sara Jo na MAC-u predstavlja dve nove pesme!

Podeli vest

Najveća regionalna muzička manifestacija, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, u organizaciji Skymusic-a, održava se 25. i 26 januara u Štark Areni, a publika, pored toga što će uživati u višečasovnom spektaklu oba dana, imaće prilike da po prvi put čuje nove pesme najvećih muzičkih zvezda.

Jedna od prvih premijera koja će se desiti na MAC-u, jeste predstavljanje čak dve nove numere Sare Jo, jedne od najpopularnijih pop pevačica na ovim prostorima, koja će nastupiti na manifestaciji 26. januara.


Iako je već dugo u muzičkim vodama, Sara će tek ove godine objaviti svoj debi album, a publika će ekskluzivno na MAC-u imati priliku da čuje dve numere sa njenog prvenca.
- Jako sam uzbuđena što ću premijerno predstaviti delove svoje dve nove pesme u okviru nastupa koji spremamo. Radujem se da ću nove pesme podeliti baš na MAC-u, pred 20 hiljada ljudi u Areni, ali i milionskim auditorijumom, budući da će se čitava ceremonija emitovati i u zemljama bivše Jugoslavije. Verujem da će publika biti oduševljena, a biće prilike da vide još neke ekskluzivne sadržaje koje spremam za 26. januar“ – rekla je Sara.


Ona je na ovogodišnjoj dodeli muzičkih nagrada nominovana u 4 kategorije – URBAN POP NUMERA, MUZIČKI VIDEO, NEW AGE KOLABORACIJA i ALTERANITVNA POP NUMERA za numere „Muškarčina“, „On“, „Zar ne“ i „Divlja“.


Publika može da da svoj glas putem zvaničnog sajta Music Awards Ceremony, gde prilikom registracije, dobija 10 glasova po kategoriji, a 10 dodatnih glasova u svakoj kategoriji punoletnim glasačima poklanja MaxBet. Takođe, publika svoj glas može da da putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a, po principu jedan glas – jedan lajk.


Podsetimo, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, zakazan je za 25. i 26. januar u Štark Areni, kada će okupiti najveće muzičke zvezde regiona. Do sada su na najvećoj regionalnoj ceremoniji dodele muzičkih priznanja svoje učešće potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.


Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija