• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.hr/Informer/D. I.

14.01.2023

18:52

GLUMAC IPAK PREVARIO SUPRUGU S OVOM KOLEGINCOM? Jelena i Momčilo se razvode, ona slomljena: Svi su znali da odluku nisam donela slučajno!

Estrada

GLUMAC IPAK PREVARIO SUPRUGU S OVOM KOLEGINCOM? Jelena i Momčilo se razvode, ona slomljena: Svi su znali da odluku nisam donela slučajno!

Podeli vest

Hrvatska glumica Jelena Perčin priznala je da se razvodi od supruga Momčila Otaševića, ali razlog nije želela da otkrije. Međutim, sada su se pojavile spekulacije da je Momčilo prevario svoju suprugu s koleginicom.

Prošle nedelje u javnosti je odjeknula vest da sledi razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin koji su nakon pet godina odlučili da okončaju ljubavnu priču iz koje imaju sina Jakšu i ćerkicu Mašu. A kako su važili za jedan od skladnijih parova, te se glumica često znala pohvaliti da je i sa njenom ćerkom iz prvog braka trinaestogodišnjom Lotom, Momčilo izgradio dobar odnos, njihov rastanak iznenadio je javnost.

Crnogorski glumac u septembru je rekao da bi voleo da ponovo snima sa suprugom, pa je razvod još veće iznenađenje, međutim glasine o krizi u njihovom braku krenule su još u junu prošle godine, da bi krajem 2022. godine sve začinila glasina da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi, prenosi "Story.hr".

Prema tvrdnjama izvora pomenutog magazina, između njih su varnice sevnule na snimanju humoristične serije "Kumovi" u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo šarmantnog i srčanog Janka, međutim povodom ovih glasina nijedno od dvoje aktera nije se oglašavalo.

Nije poznato koliko je dugo trajala ova navodna romansa niti da li je to bio okidač za razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin, ali glumica je otvoreno priznala da prolazi kroz težak period.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - kazala je za hrvatsku "Gloriju" Jelena, koja je devet godina starija od Otaševića.

- Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno - dodaje ona.

- Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako... Nešto ću moći - zaključuje glumica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija