• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

16.01.2023

07:00

SLOBA REŠIO DA POTROŠI SVU UŠTEĐEVINU! Pevač kupio 'mečku' od 170.000 evra i renovira kuću!

Miloš Rafailović

Estrada

SLOBA REŠIO DA POTROŠI SVU UŠTEĐEVINU! Pevač kupio 'mečku' od 170.000 evra i renovira kuću!

Podeli vest

Sloba Radanović odlučio je da potroši sve što je zaradio prošle godine! Popularni pevač se častio novim automobilom, "mercedesom GLE AMG" od 170.000 evra!

To, međutim, nije sve. Sloba ovih dana potpuno renovira kuću u Višnjičkoj banji i pravi dečju sobu za sina, kojeg će dobiti u februaru. Zbog toga sa trudnom suprugom Jelenom i njenim sinovima iz prvog braka živi u hotelu na Vračaru!

Foto: Youtube printscreeen

 

Poklon za Novu godinu
Pošto na tezge uglavnom putuje svojim kolima, Sloba je rešio da se u Novoj godini časti novim kolima
Izvor Informera


- Sloba je prošle godine bio najtraženiji na estradi, imao je čak 142 nastupa! Pošto na tezge uglavnom putuje svojim kolima, rešio je da se u Novoj godini časti ganc novim automobilom. Izabrao je "mercedes GLE AMG" od čak 170.000 evra! Jelena ga je, naravno, podržala, iako je reč o velikoj svoti. Dopada joj se što je auto komforan, pa će svi zajedno moći da putuju i kada dobiju sina - priča izvor Informera blizak popularnom pevaču.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Šiša se u hotelu
Sloba se toliko odomaćio u hotelu da je nedavno pozvao frizera da ga tamo ošiša
Izvor Informera

Porasli troškovi

Naš sagovornik objašnjava zašto se Sloba nedavno sa porodicom iselio iz porodične kuće.
- Sloba i Jelena su sa decom u hotelu na Vračaru zato što renoviraju kuću! Ruše zidove i prave sobu za sina, koji im stiže sledećeg meseca.

Foto: Foto: Miloš Rafailović


142 nastupa je Sloba imao u prethodnoj godini

- Dok majstori ne završe sve radove, neće se vraćati kući. Sloba se toliko odomaćio u hotelu da je nedavno pozvao frizera da ga tamo ošiša - priča naš izvor i otkriva kako će izgledati Slobina kuća posle renoviranja:

Kao da stižu devet Jugovića,
a ne jedan Slobin naslednik

Slobina supruga Jelena se šokirala kad je videla šta je pevač sve rešio da renovira pred rođenje sina.
"U kući su radovi kao da stižu devet Jugovića, a ne jedan Slobin naslednik", napisala je Jelena pred odlazak u hotel dok je snimala džakove, daske i građevinski materijal.

- Njena dva sina iz prvog braka imaće svoje sobe. I njihov brat Damjan, kojeg će dobiti u februaru, imaće svoju sobu, a Sloba je izabrao da bude sa motivima Diznijevih junaka. On je za renoviranje kuće iskeširao 50.000 evra! Mislio je da će biti jeftinije, ali kad su majstori krenuli da rade, shvatio je da će biti mnogo posla, pa su i troškovi porasli.

Foto: Youtube printscreeen

 

Za njega nema zime

Iako mnogo troši, Radanović ne brine za egzistenciju.
- Ima zakazane nastupe do leta! Nastupa baš svakog vikenda, za njega "nema zime". Kad završe radove u kući, počeće da prave i bazen u dvorištu. Plan je da to završe do leta - završava priču izvor blizak pevaču.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

I naravno taj će da bude nosilac nacionalne penzije a neka majka sa troje ili petoro dece gladovaće i umreće žrtvujući se za svoju decu umesto da dobije pomoć bar u visini minimalca kako bi joj se smanjila patnja i muka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija