• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

16.01.2023

10:30

23 GODINE MLAĐA OD SEVERINE, GLUMILA U "JUŽNOM VETRU"... Evo ko je NOVA DEVOJKA Igora Kojića koja je vrelim scenama šokirala Srbiju!

prinstscreen/Instagram igorkojic

Estrada

23 GODINE MLAĐA OD SEVERINE, GLUMILA U "JUŽNOM VETRU"... Evo ko je NOVA DEVOJKA Igora Kojića koja je vrelim scenama šokirala Srbiju!

Podeli vest

Igor Kojić (35), bivši golman i naslednik folk pevača Dragana Kojića Kebe, navodno je zaveo je glumicu Teodoru Bjelicu (28), nakon što se razveo od poznate hrvatske pevačice Severine Vučković (51)

Naširoko se spekuliše da je Igor Kojić nedavno otpočeo romansu sa Teodorom Bjelicom, koju često nazivaju našom najlepšom glumicom, a za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Njena majka je glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi", a svojevremeno je učestvovala u rijalitiju "Farma".

Foto: Youtube printscreeen

Gordana Bjelica

Gordanu su gledaoci imali priliku da gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", gde je glumila prostitutku, "Gore-dole", gde je takođe glumila sekretaricu, ali i "Porodičnom blagu", gde je tumačila lik Lenine majke.

Foto: RTS Printscreen

 

Teodora je u prethodne tri godine imala niz uloga u domaćim ostvarenjima u kojima smo je gledali golišavu, o čemu se i te kako pričalo u javnosti. U "Južnom vetru" je tako imala scene u kojima je gotovo potpuno naga.

Foto: RTS Printscreen

U ostvarenju "Tri muškarca i tetka" imala je vrelu scenu sa Milanom Vasićem. Podvezice i intimni delovi bili su tada u prvom planu, dok su oni, poput pravih profesionalaca, izneli ono što je scenario tražio od njih.

Foto: Privatna arhiva

Teodora Bjelica

Veoma provokativnu scenu imala je i u seriji "Slatke muke", a jednom prilikom otkrila je da li su joj uloge u kojima je razgolićena odmogle u karijeri.

Foto: Privatna arhiva

Teodora Bjelica

- Imala sam scenu u "After paritiju" i "Južnom vetru" i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: "Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti". Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome - kazala je tada Teodora.

Igor Kojić i Teodora Bjelica su, inače, delili fotke sa Kopaonika na društvenim mrežama, koje su gotovo identične. Oni se uveliko i prate na Instagramu, dok je "Stori" pisao da su u vezi oko dve nedelje.

Igor je omladinsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi. Pred 18. rođendan je prešao u Dinamo Pančevo, pa potom u Obilić, a onda u Rad.

Sa Severinom je bio u braku od 2015. do 2021. godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija