• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.01.2023

19:07

MIRKO SE SKINUO I SLAVI DOLAZAK DRUGOG SINA! Šijan u kući svoje majke okupio goste i zapevao uz Cecu! (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

MIRKO SE SKINUO I SLAVI DOLAZAK DRUGOG SINA! Šijan u kući svoje majke okupio goste i zapevao uz Cecu! (VIDEO)

Podeli vest

Bojana i Mirko Šijan danas u po drugi put postali roditelji i ponovo su dobili sina, kojem su dali ime Vukan. A presrećni tata danas je odmah po dobijanju lepih vesti počeo da slavi, međutim snimak sa proslave tek se sada pojavio.

Mirkova sestra Zorana objavila je snimak iz kuće Goce Božinovske u kojoj je slavlje uveliko u toku, a Mirkovu garderobu su svu pocepali, te presrećni tata peva dopola obnažen.

Mirko je usnimljen dok slavi uz pesmu Cece Ražnatović "Usnule lepotice", a veliki broj njegovih prijatelja pristiže na slavlje.

On se danas oglasio za Informer i u izjavi nije krio koliko je srećan zbog prinove, a svoju suprugu je nazvao "kraljem":

- Večeras se cepa košulja, cepa se sve... Bojana se super oseća, ona je moj kralj! Sina ćemo nazvati Vukan, hteli smo pravo srpsko ime- izjavio je danas Mirko i dodao:

- Slavlje je uveliko počelo, a kući će biti žurka. Da je leto bila bi pored bazena, ovako sad spremamo sve po kući - zaključio je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Ko je taj Mirko? Sto nas boli uvo sto se skinuo. Kako vas nije sramota da velicate sina ubijenog mafijasa. Da li je moguce da ova tema nekoga zanima?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija