• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.01.2023

21:46

KRUELA, TI LI SI? Senida promenila lični opis, pa zaličila na najpopularniju zloću iz crtaća!

Printskin

Estrada

KRUELA, TI LI SI? Senida promenila lični opis, pa zaličila na najpopularniju zloću iz crtaća!

Podeli vest

Senida Hajdarpašić u poslednjoj decenij stekla je ogromnu popularnost, a omladini je čak i idol kada je reč o popularnoj muzici. Senida je sada promenila izgled, a mnogi su primetili da je zaličila na popularnu zloću iz crtaća

Senida je još pre početka svoje karijere promenila izgled i mnogi su objavljivali njene fotografije iz prošlosti istučući da je operacijama izmenila lični opis.

 

 

A sada je to ponovo učinila izmenom frizure. S obzirom na to da je pevačica bila riđokosa do skoro, pa potom brineta, sada je sve šokirala kada je kosu obojila u crno s belim pramenovima.

Foto: Printscreen/Instagram

Do skoro bila brineta... Senida se skroz promenila

Njenim fanovima se ova promena dopala, ali je pojedincima zaličila na Kruelu de Vil, čuvenu zloću iz crtanog filma "101 Dalmatinac".

 

Senida se fotografisala nedavno i ceo njen stajling podsetio je na čuvenu Kruelu, a da li je tako htela da izgleda ne, nije poznato.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija