• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.01.2023

16:49

STALNO NOSI PERIKE, NIKO NE ZNA ZBOG ČEGA! Andreana Čekić konačno pokazala svoju pravu kosu!

e-stock

Estrada

STALNO NOSI PERIKE, NIKO NE ZNA ZBOG ČEGA! Andreana Čekić konačno pokazala svoju pravu kosu!

Podeli vest

Za pevačicu Andreanu Čekić mnogi tvrde da redovno nosi perike, a ona je jednom prilikom otkrila i zbog čega. Poznata pevačica sada je objavila fotografiju s plaže i pokazala svima kako izgleda njena prava kosa.

Andreana je jednom prilikom priznala da nosi perike, ali ne zbog lošeg kvaliteta svoje kose ili zbog nedostatka, već kako bi uštetdela na vremenu koje bi potrošila na odlaske kod frizera:

Foto: e-stock

Rado nosi perike... Andreana Čekić

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to 'must-have' (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - objasnila je pevačica pre nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.

Foto: printscreen instagram/andreanacekic

Ne voli da troši vreme... Andreana

Čekićeva je sada otputovala na odmor u Dubai odakle se javila u kupaćem kostimu, ali i u prirodnom izdanju, kakvu je retko viđamo.

Pevačica je spakovala kofere posle dužeg vremena, ako je suditi prema onome što je napisala na društvenim mrežama, odlučila je da sebi malo priušti odmora.

Na račun njenog izgleda nizali su se mnogobrojni pozitivni komentari, a njeni fanovi su konačno imali prilike da vide, kako zaista izgleda njena prirodna kosa, ali i lice koje nije našminkano.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17