• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

20.01.2023

07:05

VOLEO BI DA IMA ZOO-VRT SA EGZOTIČNIM MAČKAMA I MEDVEDIMA Veljko Ražnatović otkrio: Mrzim grad, ja sam za selo, šta da radim u beogradskom smogu!?

Dejan Živančević

Estrada

VOLEO BI DA IMA ZOO-VRT SA EGZOTIČNIM MAČKAMA I MEDVEDIMA Veljko Ražnatović otkrio: Mrzim grad, ja sam za selo, šta da radim u beogradskom smogu!?

Podeli vest

Veljko Ražnatović, sin pevačice Cece Ražnatović, sa suprugom Bogdanom živi u njenom rodnom Titelu i kaže da mu baš prija što je napustio Beograd, kao i da bi voleo da ima mini zoo - vrt sa ugroženim životinjama poput egzotičnih mačaka i medveda

Veljko ne žali što se preselio na selo.

Foto: Dejan Živančević

Veljko Ražnatović

- Prekretnica da pređem na selo desila se kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat, a ja ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, užasava me to ispijanje kafa po kafićima. Ove stvari koje radim na selu ne mogu nikako u Beogradu. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom beogradskom smogu?! - priča Veljko i otkriva čime se bavi u Titelu:

- Privlače me seoski poslovi, nadam se da ću se više posvetiti poljoprivredi. Voleo bih da imam i mini zoo-vrt s ugroženim životinjama, poput egzotičnih mačaka, medveda...

Kuća u miraz


Ražnatović priča i šta radi u slobodno vreme, kad ne trenira boks.

Foto: Dejan Živančević

Veljko Ražnatović uživa u druženju sa psima...

- Uživam sa psima i u vožnji motora. Dolazi mi društvo, igramo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije ovde nego u Beogradu. Nigde ne izlazim, a ako to poželim, sve mi je blizu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi Sad na 20...

Veljko sa porodicom živi u kući koju je dobio u miraz, a prve komšije su mu tast Bogdan i tašta Danijela.

Foto: Instagram/printscreen

Bogdana Rodić, Veljkova supruga

- Uvek imam nekog da pazi na mog sina. Njemu je lepo u Titelu, a lepo mu je i kod moje mame u Beogradu. Međutim, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde u Titelu. Smatram da je za njega zdravije da odrasta na selu!


Željko je ljubomoran

Veljko će uskoro dobiti još jednog sina. Njegova supruga Bogdana ušla je u šesti mesec trudnoće.

Foto: Informer.rs

Veljko i Bogdana su dobili sina Željka, a na putu je i još jedno dete

- Veljko je presrećan, od početka je govorio da je siguran da opet nosim dečaka. I bio je u pravu. A ja sam htela devojčicu i navijam da će treće dete da bude ćerka - kaže Bogdana i otkriva kako mali Željko reaguje na to što će dobiti brata:

- Navikao je da je u centru pažnje, pa je malo ljubomoran. Kažem mu da dođe da poljubi stomak, da ljubi batu, a on neće!

Sve ovo možete da pogledate u 17. epizodi "Ceca šoua" večeras od 22 časa na Blic televiziji.
 

Veljko plivao za časni krst, Ceca u bioskopu

Veljko Ražnatović plivao je juče za časni krst! On je poranio na Bogojavljenje i zaplivao u hladnoj reci u Titelu. Cecin sin je na Instagramu objavio snimak na kojem se vidi kako izlazi iz vode i pokazuje tri prsta.

Foto: Printscreen

Veljko Ražnatović je plivao za časni krst

- Bog se javi - rekao je Ražnatović.

Za to vreme, njegova majka Ceca je sa snajkom Bogdanom bila u bioskopu!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lel

pre 1 godinu

E bas me njegovo misljenje interesuje.. komedija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija