• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.01.2023

11:18

U KUĆI MORA DA BUDE KAKO ONA KAŽE! Otkriveno kako se slažu popularne srpske svekrve i snaje!

printscreen/Antonio Ahel/Zoran Sinko

Estrada

U KUĆI MORA DA BUDE KAKO ONA KAŽE! Otkriveno kako se slažu popularne srpske svekrve i snaje!

Podeli vest

Najveće zvezde sa domaće javne scene postale su i svekrve, ali i bake, te sada njihove snaje vladaju estradom. Među poznatim svekrvama, svakako najpoznatija je Svetlana Ceca Ražnatović koja zahvaljujući sinu Veljku ima divnu snaju Bogdanu i unuka Željka, s druge strane i Lepa Brena je na neki način svekrva, jer je njen pastorak Filip oženio Aleksandru Prijović.

Međutim, Aleksandra Prijović ne priznaje Lepu Brenu za svekrvu, već Zoricu Nakić, majku Filipa Živojinovića. Ali Aleksndra i Brena imaju divan odnos te folk zvezdu pevačica smatra članom porodice, kao i folk zvezda nju.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandra i Brena

- Meni je svekrva Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek- rekla je ranije Prija, naglasiviši da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.

Foto: printscreen instagram

Filipova majka Zorica i Aleksandra Prijović

S druge strane Ceca jeste prava Bogdanina svekrva s kojom pevačica ima savršen odnos te se često i druže, čak i kad Veljko nije sa njima. Folk zvezda je jendom priulikom pričala kako njoj njena snaja pravi i palačinke i udovoljava u svemu.

Foto: Printscreen, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bogdana i Ceca

U jednoj od epizoda dokumentarnog serijala „Ceca show“ je otkriveno kakav odnos imaju pevačica i njena snaja, ali i da je smatra svojom drugom ćerkom

- Ovako moja snajka meni i njoj pravi palačinkice. Same smo, žurka za devojke. Evo dokaza - rekla je Ceca i pokazala kako Bogdana pravi palačinke, a u opisu snimka je napisala:

Foto: Instagram

Ceca prihvatila Bogdanu od početka

- Imam još jednu kćerku! Moja Bogdana... - napisala je pevačica tada uz emotikone srca

I Goca Božinovska se usrećila sa svojom snajom Bojanom Rodić, te je pevačica od samog početka podržavala ljubav između svog sina Mirka Šijana i nje. A kada su došli unučići, Gocinoj sreći nije bilo kraja.

Foto: printscreen

Goca obožava svoju snaju Bojanu od početka

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - ispričala je ranije Goca i dodala:

Foto: instagram goca božinovska

Božinovska snaju doživljava kao treću ćerku...

- Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - pričala je Goca.

Emotivna partnerka Vujadina Savića, glumica Mirka Vasiljević i fudbalerova majka, voditeljka Marina Rajević takođe imaju besprekoran odnos.

Foto: informre DN

Dule i Marina obožavaju Mirku

Da vlada veliko poštovanje između Mirke i Marine govori i to što, voditeljka neretko na društvenim mrežama pohvali svoju snaju, a njene reči „Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki, ćerki - ima nade!“, kako je ranije napisala, su najbolji pokazatelj šta misli o majci svojih unuka.

Foto: Novak Đurović

Mirku obožava svekrva

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija