• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.01.2023

20:00

KEBA OTKRIO ISTINU O ODNOSU MILANA I IGORA! Pevač progovorio o njihovoj navodnoj svađi, pa iznenadio komentarom za Severinu!

Printscreen

Estrada

KEBA OTKRIO ISTINU O ODNOSU MILANA I IGORA! Pevač progovorio o njihovoj navodnoj svađi, pa iznenadio komentarom za Severinu!

Podeli vest

Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe, bio je u braku sa pevačicom Severinom Vučković, baš kao i biznismen Milan Popović, a Keba je otkrio da glasine o njihovoj svađi nisu istinite

Vest da su se Severinini bivši muževi Milan Popović i Igor Kojić pomirili, mesecima izaziva veliku pažnju javnosti, a Keba je nakon duže medijske ćutnje rešio da ispriča svoju stranu priče.

Foto: Informer

Dragan Kojić Keba, pevač

Dragan Kojić Keba stavio je tačku na priče da je njegov sin Igor bio u svađi sa Milanom Popovićem zbog Severine Vučković. Pevač je istakao da njih dvoje nikad nisu bili u lošim odnosima.

Foto: printscreen instagram

Igor Kojić, Severina Vučković i Milan Popović

- Ne sećam se da su ikada bili u svađi pa da bi se mirili. Moj Igor i Milan su u svojim intervjuima sve objasnili, svaka moja reč je suvišna tu - rekao je Keba za TV Prva.

Keba ne krije svoju ljubav prema unuku, a kako ističe ponovo bi voleo da postane deda.

- Daće Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati deda. Ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je bila prema Aleksandru, on je u mom srcu zauvek. Ne postoji taj merač koji bi mogao da izmeru moju ljubav prema njemu - kaže Keba.

Za kraj se dotakao odnosa sa bivšom snajkom Severinom, a on je otkrio da između njih nema ni malo zle krvi, kao i da mu je ostalo lepo sećanje.

- Rekla kazala me ne zanima. Imam mnogo više lepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam tačku na tu priču - rekao je Keba za TV Prva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija