• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.01.2023

14:12

RASTA I MARIJA OTPUTOVALI U TOPLIJE KRAJEVE Reper uživa sa devojkom na luks destinaciji, Đuričić otkrio fanovima da okreće novi list!

Instagram/printscreen

Estrada

RASTA I MARIJA OTPUTOVALI U TOPLIJE KRAJEVE Reper uživa sa devojkom na luks destinaciji, Đuričić otkrio fanovima da okreće novi list!

Podeli vest

Reper Stefan Đurić Rasta je otputovao u toplije krajeve na zasluženi odmor sa svojom devojkom, glumicom Marijom Balaban, odakle se odmah oglasio na društvenim mrežama

Rasta je posle radnog perioda odlučio da ugrabi malo sunca i nabaci ten na moru, a svojom novom objavom na društvenim mrežama sve je bacio u rebus.

On se oglasio na svom Instagram profilu priznao da okreće novi list u ovoj godini.

 

 

- Mnogo mi se stvari izdešavalo u predhodne dve godine, mnogo lepih i ružnih, ali svakako vrednih. Za nauk. Škola. Za budućnost. Posle dugo vremena sam na “punjenju baterija” iliti na “jednomesečnoj meditaciji”. Mnogo sam toga spoznao, shvatio i nekima (mnogima) se to neće svideti, za mnoge okrećemo novi list u novoj godini, svatiće kad se vratim. Ali vi i ja, mi se vraćamo jači nego ikad. Uskoro film, album, turneja. Život je lep. Bog je najveći! Volim vas - napisao je Rasta.

Foto: printscreen

Stefan Đurić Rasta i njegova devojka, glumica Marija Balaban

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta jed nakon razvoda od Ane Nikolić i kućnog pritvora, izgleda konačno našao balans u svom životu, a koliko uživa u vezi sa Marijom Babalan, svedoči i to da se ne odvajaju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija