• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

22.01.2023

09:33

NOVI MEDIJSKI RAT!? Mili optužio Devita da je gej, reper razotkrio šta se dešavalo u Cirihu!?

printscreen

Estrada

NOVI MEDIJSKI RAT!? Mili optužio Devita da je gej, reper razotkrio šta se dešavalo u Cirihu!?

Podeli vest

Popularni reper Marko Milivojev Mili je na svom Instagram profilu javno isprozivao Davida Ljubenovića Devita, koji, kako tvrdi, peva o ženama, a voli muškarce

Mili je naime na svom Instagram storiju prvo napisao da mu je kolega nudio pesmu pod nazivom "Mili Mili", a zatim ju je sam objavio kad je Milivojev odbio.

Mili je takođe stavio na svoj Instagram stori animiranu sliku muškarca pod maskom, koju na javnoj sceni jedino nosi reper Devito, koji je takođe juče objavio numeru pod nazivom "Mili Mili". Zbog svega ovoga, mnogi su odmah sabrali dva i dva i došli do zaključka da je Marko Milivojev svoju poruku uputio upravo Devitu.

Foto: Printscreen/Instagram

Marko Milivojev Mili

- Da li postoji neko da nije snimio pesmu 'Mili Mili'. Ljubi vas tatica sve - prvo je napisao reper, a onda dodao:

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Marka Milivojeva Milija

- Neki su mi nudili svoje 'Mili Mili' pesme, jurili me da snimim i govorili da imaju hit pesmu za mene. Kada sam ih iskulirao (jer ja radim sam svoje pesme), snimili su ih oni. A neki koji pevaju puno o ženama, a zapravo vole muškarce su ljuti jer nisam hteo da se družim sa njima. Kada bih krenuo da razotkrivam ove "repere" verovatno ne bi postojali više, bar ne kao reperi - napisao je Mili.

Mili tu nije stao, već je dodao kako je čuo za navodnu aferu između tog repera i njegovog kolege u Cirihu.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Marko Milivojeva Milija

- Čuo sam da je taj 'reper' p***o drugom 'reperu' u Cirihu i to je sasvim OK. Sporno je što glume da su ono što nisu, kriju se iza maske, a zapravo vole sa maskom - završio je on.

Podsećamo, Devitu je Maska zaštitni znak i nikada ne nastupa bez nje, a izgleda potpuno isto stiker na Milijevoj objavi.

Reper je ovim brutalno potkačio kolegu, a da li će mu Devito odgovoriti ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija