• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2023

17:22

Sloba Radanović žestoko isprozivao Jovanu Jeremić zbog izjave o Kosovu i Metohiji: Sklonite je sa televizije - JEREMIĆKA ANGAŽOVALA ADVOKATE!

printscreen

Estrada

Sloba Radanović žestoko isprozivao Jovanu Jeremić zbog izjave o Kosovu i Metohiji: Sklonite je sa televizije - JEREMIĆKA ANGAŽOVALA ADVOKATE!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović objavio je na svojoj stori priči izjavu Jovane Jeremić iz jutarnjeg programa u kojoj je pominjala Kosovo i Metohiju i Srbe koji su dole živeli, pa je žestoko isrozivao, a lepa voditeljka mu nije ostala dužna.

Naime, Jovana je u tokom jutarnjeg programa koji vodi na RTV Pinku, pomenula sa sagovornicima temu Kosova i ljudi koji su živeli dole, te ih ozbiljno potkačila i optužila da "prodaju otadžbinu".

Voditeljka je govorila o Srbima sa Kosova koji su svoju zemlju prodali i doselili se u Beograd, a Slobu je izgleda njena izjava jako pogodila.

Foto: printscreen

 

- Nemam ni ja problem da kazem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koii način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način - napisao je besan Sloba Radanović.

Kako je dalje naveo u svojoj objavi, ima želju da Jovanu "ukinu" te da je siguran da nikome ne bi nedostajala njena pojava i način vođenja inforamtivnog programa.

- Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak... Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizie i videćete da nikome na svetu nece nedostajati - napisao je pevač. 

Foto: printscreen

 

Jovana Jeremić je izjavila da osuđuje svaki vid manipulacije njenih reči.

- Osudjujem svaki pokušaj manipulacije mojih reci jer sam bila kristalno jasna kao i svaki put. Moj komentar se odnosi na ljude koji su profitirali na muci iskonskih junaka-Srba koji su ostali da se bore na KiM. Oni koji su prodali svoju dedovinu za milione, pa došli na Vracar gde pijuci Espreso pozivaju na rat i odbranu očevine i dedovine, koju su prvobitno prodali, nikada neće imati moralno pravo da govore o kosovskom čvoru jer su svoje prodajom imovine već rekli. Bas takvi sada žele da ušićare u najtežem trenutku za našu zemlju. Moja podrska svim Srbima koji su ostali na ognjištima i koji su pravi heroji, kojima treba dati svaki vid podrške. Nikada nisam tužila nikoga za lažne informacije, ali za ovu temu će svako ko izmanipulise ili spinuje moje izjave biti tuzen i parnično gonjen. Moj odgovor celoj kliki protiv mene je pogledajte snimak do kraja. Uvek iza svojih reci stojim, a iza tudjih će se pobrinuti moj advokatski tim - poručila je voditeljka. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 1 godinu

Da je lepa - nije, ružna je k'o lopov. Da je glupa- jeste, glupa je k'o d..e!

Ja

pre 1 godinu

Prasac koji je javno prevario zenu sa Albankom konstantno Srbuje i prica o KiM dok peva po Evropi a ni vojsku nije sluzio. Obican go..ar i sovinista koji ne podnosi one koji nisu Srbi. Odron i sramota za Srbiju.

ratko

pre 1 godinu

STOKO JEDNA NEDOJEBENA ,SRAM DA TE BUDE, IDI SE LECI PIZDA TI MATRERINA BOLESNA MITROVICU TERAJ TO GOVNO MINIJATURNO SA TELEVIZIJE . KLOSARKO JEDNA SELJANCURO.......

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija