• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2023

09:44

PRAVA IDILA! Šijan objavio fotku iz porodičnog doma i raznežio srca fanova!

ATAIMAGES

Estrada

PRAVA IDILA! Šijan objavio fotku iz porodičnog doma i raznežio srca fanova!

Podeli vest

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, nedavno je dobio drugog sina, Vukana, a sada je okačio fotku sa prinovom i starijim sinom Zoranom

Šijan je objavom raznežio pratioce na društvenoj mreži Instagram prizorom iz porodičnog doma. 

Naime, Mirko je pre par dana dobio dobio drugog sina, a porođaj njegove supruge, Bojane Rodić, prošao je u najboljem redu, zbog čega je vrlo brzo izašla iz bolnice.

Foto: ATAIMAGES

Mirko i Bojana Rodić

Šijan je napravio veliko slavlje, a kada je luda žurka prošla, pokazao je kako provodi januarske dane.

Foto: Printscreen/Instagram

Mirko Šijan sa sinovima, Zoranom i Vukanom

Mirko je zagrlio Zorana i poljubio ga u glavu, dok mu je Vukan bio u naručju. Fotkom je oduševio pratioce, dok su se čestitke samo ređale.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija