• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.A

24.01.2023

20:45

PRVE FOTOGRAFIJE SAŠE POPOVIĆA POSLE HITNE OPERACIJE! Ubledeo i vidno mršaviji! (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Estrada

PRVE FOTOGRAFIJE SAŠE POPOVIĆA POSLE HITNE OPERACIJE! Ubledeo i vidno mršaviji! (FOTO)

Podeli vest

Posle hitne operacije koju je imao Saša Popović se vratio obavezama i snimanju "Zvezda Granda"!

Naime, on se danas prvi put od operacije dovezao ispred studija u Košutnjaku u kome se snima poznati muzički format. 

Popović je bio vidno neraspoložena, ubledelog lica, a sudeći po fotografijama čini se i da je izgubio koji kilogram. 

Podsetimo, Popović je hitno operisan pošto mu je na magnetnoj rezonanci ustanovljen zdravstveni problem. Intervencija je uspešno obavljena, oporavak je protekao u najboljem redu, a nekadašnji vlasnik "Grand produkcije" o svemu je javno progovorio.

- Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnetnoj rezonanci kada su videli da moram da se operišem, to sam odmah i uradio, tako da je sada sve u redu – ispričao je Popović za nedeljnik Scandal!

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 1 godinu

Kad je prokleto gladan, jos uvek radi. Malo mu je ovo sto je dosad stekao. I neka je bolestan kad nezna da ceni zdravlje i uziva u ostatku zivota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija