• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2023

09:55

OVO JE ANA! U ITALIJI IMA FIRMU, RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Ruška Jakić ima ćerku koja je sušta suprotnost svoje ekscentrične majke!

Estrada

OVO JE ANA! U ITALIJI IMA FIRMU, RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Ruška Jakić ima ćerku koja je sušta suprotnost svoje ekscentrične majke!

Podeli vest

Ruška se udavala tri puta, a iz braka sa Laletom Nadeždićem Ruška je dobila ćerku Anu Nadeždić.

Poznatu voditeljku Rušku Jakić svi znaju, dok je njena ćerka malo poznata domaćoj javnosti.

Ruška Jakić vodila je jednu od najpopularnijih emisija kod nas "Ljubav i moda", a svima je dobro poznata kao žena puna samopozdanja koja je uvek bila spremna da sruši sve tabue i predrasude, kao i po čuvenoj rečenici: "Dobro jutro, lepotice".

Ekscentričnim izgledom i izjavama kupila je domaću javnost, a njen buran život nije prošao nezapaženo.

Foto: printscreen

Ruška sa ćerkom

Ruška se udavala tri puta, a iz braka sa Laletom Nadeždićem Ruška je dobila ćerku Anu Nadeždić.

Ana se retko pojavljuje u javnosti, a poznato je da sa suprugom živi u Italiji gde ima licenciranu firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge, na njenom Instagram profilu mogu se naći upravo takve fotografije.

Za Anu kažu da je ista majka.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR

pre 1 godinu

A MENI SE VISE SVIDA RUSKA,,RUSKA RUSKA SLATKA SI KO KRUSKA,,AL KAD PUSI

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija