• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

27.01.2023

10:04

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA VOJAŽA! Dolazim iz siromašne porodice, hranili smo se sa 50 evra!

Marko Đoković

Estrada

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA VOJAŽA! Dolazim iz siromašne porodice, hranili smo se sa 50 evra!

Podeli vest

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž zablistao je u voditeljkoj ulozi na MAC manifestaciji gde je osvojio dve nagrade, pa je ispričao koliko je teško živeo pre nego što je uplovio u estradne vode.

Mihajlo je rekao da je dolazi iz grada gde su ljudi teško i skromno živeli, pa su on i njegovi imali da izdvoje malu svotu novca za hranu, jer je sve odlazilo na račune.

- Bio sam dosta nezreo, dolazim iz mesta gde stvarno ništa nisam imao. Moji roditelji su zajedno imali ukupnu platu od 300 evra. Hranili smo se sa 50 evra, a  kada se otplate svi računi, ništa nam ne ostane. Dolazim iz siromašne porodice. Kada iz te situacije dođeš do toga, da kao mlada osoba zaradis novac i stekneš popularnost, slava ti udari u glavu. Što se meni desilo na početku karijere - iskren je bio Vojaž  pa se svima zahvalio što su glasali za njega.

Foto: Marko Đoković

 

- Prezadovoljan sam, puno smo moj tim i ja radili na ovome da bi sve bilo ovako! Zahvalio bi se svima koji su glasali - rekao je Vojaž.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija