• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2023

11:59

POSLE ARKANA POKLONILA JE SRCE ZGODNOM VATERPOLISTI! Evo ko je muškarac koji je osvojio pevačicu! (FOTO)

Insajder

Estrada

POSLE ARKANA POKLONILA JE SRCE ZGODNOM VATERPOLISTI! Evo ko je muškarac koji je osvojio pevačicu! (FOTO)

Podeli vest

Ljubavni život Željka Ražnatovića Arkana pre balkanske dive bio je prava misterija, poznato je da je bio u braku sa Natalijom Martinović, da je otac devetoro dece, kao i da se u Cecu zaljubio čim ju je ugledao

Međutim, u javnost je procurila vest da je krajem osamdesetih godina navodno bio u ljubavi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović. O njihovoj vezi malo toga se zna, pevačica se nikada na tu temu nije oglašavala, a ono o čemu je ona uvek rado govorila jeste suprug Doris Dragović, bivši vaterpolista Mario Budimir sa kojim je u skladnom braku već više od tri decenije.

Muž Doris Dragović, Mario Budimir nekada je bio kapiten splitskog Jadrana, vaterpolista koji je svoj tim vodio do evropskih titula. Njihova ljubavna priča počela je 1989. godine a traje i danas.

Kako je nekadašnji vaterpolista jednom prilikom otkrio za medije, sve je počelo kada je na jednoj plaži u Splitu ugledao damu neverovatnog držanja. Odmah ga je razoružala. Bila je to Doris Dragović.

- Ne sećam se ničega jer sam bila u nesvesti. Od njegovog pogleda - rekla je kroz osmeh za hrvatske medije Doris.

Kada se povukla iz javnosti, pevačica je porodicu stavila na prvo mesto birajući da intimu ne otkriva previše, te se tako i sa izabranukom retko pojavljivala u javnosti, a nedavno je napravila izuzetak je sa Mariom prisustvovala jednom događaju u Splitu i sve to objavila na svom Instagram profilu.

- Kad se duše spoje - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u zagrljaju svog dragog.

 

 

 

Ipak, njena slava nije pala u zaborav zbog velikih hitova, koje je do tada već snimala, a Doris nikada nije prestala da se punog srca bavi muzikom. Ipak, njena odluka da se povuče iz medija i posveti mužu i sinu ostala je neopoziva do danas.

Iako o svom braku govori retko, jednom prilikom otkrila je da je njen muž Mario njena najveća podrška u životu:

- Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - rekla je o Mariu Doris.

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Jel' ovo onaj ratni profiter i kriminalac?O kome će pisati sluge Vučićevog kartela, nego o kriminalcima... Da ovi Vučićevi dupelisci, bar upola brinu o srpskoj deci kao što brinu o Rošavom i ostaloj mafiji, gde bi nam bio kraj...

Nemica67

pre 1 godinu

Kičeraj, primitivizam, seljačija najgore vrste! Čovek oženjen, otac petoro dece i pravi haos. Za sve je kriva ova cigančica sa juga, žena bez empatije i kulture! Ništa bolje nije ni zaslužio!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija