• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer/D.S.

27.01.2023

16:40

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O TUČI SESTARA ARADINOVIĆ Otkriveno kada se sukob Edite i Indi dogodio, povod nije mobilni telefon!?

Printscreen / Informer, Promo

Estrada

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O TUČI SESTARA ARADINOVIĆ Otkriveno kada se sukob Edite i Indi dogodio, povod nije mobilni telefon!?

Podeli vest

Pevačice i rođene sestre Edita i Indira Indi Aradinović su se potukle ispred zgrade u kojoj živi njihova majka Florija, a povod je, prema mišljenju njihove komšinice, bio parking mesto!

Komšinica nije mogla sa sigurnošću da kaže da li se svađa sestara desila pre ili posle Nove godine, ali za neke detalje bila je potpuno sigurna.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Indi i Edita

- Znate kako, ovde se ljudi često posvađaju zbog parking mesta, pa sam i tada čula neku viku. Videla sam kroz prozor šta se dešava i baš me je šokiralo kada sam videla njih dve. Indi ne viđam tako često, ali Editu srećem - kaže starija gospođa, koja je želela da ostane anonimna, a onda otkrila:

Foto: Promo

Indi je izvukla devlji kraj...

- Ne mogu da se setim da li je to bilo početkom januara, ali znam da je još bilo lepo vreme. Pomislila sam da su se možda i one zbog parkinga posvađale, jer je to ovde normalno. Vrištale su, ali se nije jasno čulo šta govore jer je Indi vikala i plakala istovremeno - navodi pevačicina komšinica, koja poznaje iz viđenja i njihovu majku, koja je bila prinuđena da skoči i razdvoji ćerke. 

Podsetimo, u medijima je juče osvanuo snimak dve popularne sestre kako se tuku, čupaju, guraju i svađaju. Edita je čak u više navrata bacila Indin mobilni telefon, što ju je dodatno iznerviralo, a kada je sve isplivalo u javnost, obe su se oglasile.

Foto: Printscreen/Instagram

Tekst potpisa

- Braćo i sestre, Drugari i drugarice! Dušmani, vi pogotovo! Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i nefunkcionišu. Smatrate da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo, ali valjano. Pošto smo ovde bile ko dve pijanice ispred supermarketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas bole patka. Uživkajte, volem vas - napisala je Edita nakon što je u javnost isplivao skandalozan snimak njihove tuče koju možete pogledati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Mrsoje

pre 1 godinu

Ove dve kalašture su nebitne, ali skroz. Tako nas boli patka za budaletine.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija