• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

27.01.2023

17:35

DELUJE KAO DA NIJE PEVAČICA... Komšije bez dlake na jeziku otkrile kakva je Tanja Savić kada kamere ne snimaju!

E-Stock

Estrada

DELUJE KAO DA NIJE PEVAČICA... Komšije bez dlake na jeziku otkrile kakva je Tanja Savić kada kamere ne snimaju!

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić je u privatnom životu, prema rečima njenih komšija, potpuno spontana osoba, ali i uzorna komšinica

Tanja je prepoznatljiva po vedrom duhu, prirodnoj lepoti i osmehu koji je stalno krasi. Ekipa “Super TV” je obišla njen rodni kraj u Smederevu, a komšije su za nju imale samo reči hvale.

Foto: E-Stock

Tanja Savić, pevačica

- Tanja je ovde jedna od najomiljenijih komšinica. Još uvek je nisam videla neraspoloženu ili bez osmeha. Žena pleni dobrotom i harizmom. Rado se javi, čak stane da popriča ako ima vremena - istakla je komšinica i dodala:

- Viđam je u društvu sestre i sinova uglavnom. Iskreno, mi ovde svi komentarišemo da je šteta ako se ne uda ponovo. Ne treba da se osvrće na prošlost, ako je jednom bilo loše, sigurno neće i drugi put da joj se zalomi takav ludak.

Novinske ekipe obišle su obližnju pijacu na kojoj kažu da Tanja redovno dolazi.

Foto: E-Stock

Tanja Savić, pevačica

- Ona je naš stalni kupac, dolazi u društvu sestre. Obe su jako ljubazne i nisu cicije. Tanja ume da ostavi kusur i časti nas. Ona je žena koja popravi dan svojim osmehom. Zaista nemam šta ružno šta kažem za nju - kaže jedan stariji gospodin koji radi kao prodavac na pijaci u Smederevu.

Rodni grad pevačice ne krije ponos što je Tanja uspela i postala jedna od najvećih muzičkih zvezda.

Ovde svi mi jako volimo našu Tanjicu. Ponosni smo na nju i na njen uspeh. Još od takmičenja “Zvezde Granda” smo znali da će postati jedan dan ovo što je sada. Sinovi su joj preslatki na nju. Oni su divna porodica, sve ih volimo. Kažu da je neodgovorna što se posla tiče ponekad, da je lenja da snima, ali izgleda da se opametila - kaže jedna devojka, dok njena majka dodaje:

- Žao mi je što joj nije uspeo brak, jer zaista mislim da zaslužuje nekog da je voli iskreno. Deluje mi kao da joj ipak ta jača polovina fali, ali da vešto želi to da prikrije.

U obližnjem kafiću komšije su rado proćaskale sa novinarima o životu pevačice. ​

Foto: Privatna arhiva

Tanja Savić, pevačica

- Dobra je ona, ali ne deluje elokventno, da me ne shvatite pogrešno. Mogla je da bude naslednica Cece i Brene da je bila pametna. Popović ju je favorizovao ali je ona bila neodgovorna, a onda se preselila u Australiju. Ima i harizmu i stas i glas, ali dugo ih nije pametno koristila. Sada se trgla nakon razvoda, ali su došle i neke nove zvezde - kazao je jedan gospodin dok se žena koja je sedela do njega nadovezala:

- Viđamo je bez šminke, veoma je opuštena i bez kompleksa. Prijatna je i uživo mnogo lepša i zgodnija nego preko televizije. Deluje kao da nije pevačica, uvek ležerno obučena. Posvećena je sinovima, upisala ih je ovde u državnu školu. Svaka joj čast na tome. Deci treba usaditi vrednosti koje valjaju i kojih danas malo ima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija