• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.01.2023

23:41

BIO ZALJUBLJEN U LEPU BRENU, POKOJNI SAŠA PETROVIĆ JOJ OVAKO GOVORIO: Godinama te ganjam! Čuveni Čaki zauvek je otišao u 62. godini

printscreen

Estrada

BIO ZALJUBLJEN U LEPU BRENU, POKOJNI SAŠA PETROVIĆ JOJ OVAKO GOVORIO: Godinama te ganjam! Čuveni Čaki zauvek je otišao u 62. godini

Podeli vest

Glumac Saša Petrović upamćen je po ulozi Čakija u filmu "Hajde da se volimo" u kojem je glumio sa najpopularnijom pevačicom bivše Jugoslaviuje, Lepom Brenom. On je jednom prilikom istakao koliko ju je voleo.

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo u 62. godini. Ulogu Čakija glumca Saše Petrovića i rečenice koje je izgovarao u filmu "Hajde da se volimo" svi prepričavaju godinama.

Foto: Youtube printscreeen

Saša Petrović u ulozi Čakija

Bosanski glumac, koji je u filmu bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu, poslednjih 15 godina svog života nije davao intervjue.

Saša je živeo povučenim životom, a sa Brenom se posle mnogo godina sastao pre šest godine u jednom šouu u Bosni.

Foto: Foto: Prntscreen Grand

Saša glumio s Lepom Brenom

- Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti - bila je ushićena Brena zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao.

- Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe - poručio joj je Saša tada.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija