• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

30.01.2023

07:00

KARLEUŠA I STANIJA RATUJU ZBOG TOŠIĆA! Pop zvezda pobesnela na starletu, pa je blokirala!

insajder/Aleksandar Jovanović /Printscreen

Estrada

KARLEUŠA I STANIJA RATUJU ZBOG TOŠIĆA! Pop zvezda pobesnela na starletu, pa je blokirala!

Podeli vest

Jelena Karleuša i Stanija Dobrojević zaratile su zbog Duška Tošića, a kako Informer saznaje, pop zvezda je na Instagramu blokirala najpoznatiju srpsku starletu nakon što je za njenog muža rekla da je dobar frajer!

Ovaj rat započela je Stanija kad je u "Amidži šouu" na pitanje Ognjena Amidžića ko je najzgodniji fudbaler u Srbiji kao iz topa odgovorila:
- Jao, stalno me to pitaju. Evo, neka bude Duško Tošić!

Foto: Youtube printscreeen

Staniju sada Karleuša blokirala...
Od ljubavi do mržnje

Ovaj snimak vrlo brzo je postao hit na društvenim mrežama, a kad je Jelena Karleuša čula šta Stanija priča o njenom mužu, pao joj je mrak na oči.
- Kada su Jeleni pratioci na Instagramu poslali taj snimak, ona je rešila da blokira Staniju na toj društvenoj mreži. JK je to shvatila kao da se starleta nabacuje njenom mužu. Jelenu je to veoma pogodilo jer je njen brak sa Duškom već duže vreme na klimavim nogama - priča izvor za Informer i dodaje da Karleuša ne želi više nikakav kontakt sa starletom:
- Jelena je pre dve godine, kada je najavila duet "La bomba" sa brazilskom zvezdom Pablom Vitarom, pozvala poznate na Instagramu da se snimaju dok đuskaju uz taj hit. Tada je među brojnim javnim ličnostima tagovala i Staniju. Time je javno pokazala da joj je starleta draga, ali posle Stanijine izjave o Dušku više ne želi da čuje za nju!

Foto: Instagram/printscreen

Karleuša objavila rat starleti
U "Amidži šouu" samo sam rekla da je Duško lep i stvarno jeste! Ne vidim ništa loše u tome,Stanija Dobrojević

Čuva brak

Jelena je nedavno izjavila da svoj brak želi da sačuva po svaku cenu i da neće nikome dozvoliti da ga ugrozi.
- Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Veoma lepo sa decom živimo i dalje u svoja četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu, to je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Sada su odnosi u kući narušeni i čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav - rekla je pop zvezda.

Foto: Insajder

Stanija i Jelena zaratile zbog Duška


Jelena se nije oglašavala nakon što je blokirala Staniju, a starleta nam je rekla da joj nije jasno zašto je Karleuša tako reagovala:
- U "Amidži šouu" samo sam rekla da je Duško lep i stvarno jeste. Ne vidim ništa loše u tome!
 

Slaba na fudbalere: Stanija volela Kačara, Ljajića i Volkova

Stanija Dobrojević iza sebe već ima nekoliko veza sa srpskim fudbalerima. Ona se svojevremeno zabavljala sa Gojkom Kačarom, Ademom Ljajićem i Vladimirom Volkovim. Sa Kačarom je počela da se zabavlja posle Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Dve godine kasnije, 2012, imala je kratku romansu sa Ljajićem, a posle raskida iste godine je uplovila u vezu sa Volkovim.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija