• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

01.02.2023

07:40

PEVAČICA TROŠI BASNOSLOVNE SUME NOVCA NA KRPICE! Didi i ćerka na sebi nose 46.350 evra!

Informer.rs

Estrada

PEVAČICA TROŠI BASNOSLOVNE SUME NOVCA NA KRPICE! Didi i ćerka na sebi nose 46.350 evra!

Podeli vest

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, dala je čak 46.350 evra za svoj i ćerkin stajling!

Pevačica je oduvek trošila basnoslovne sume novca na garderobu, a sada je počela i ćerki Dajani da kupuje papreno skupe komade firmirane odeće.


Krem de la krem
Idem na dodelu Gremi nagrada jer je vrh svetskog šou-biza primetio moj rad i uputio mi poziv. Sve ću zaseniti!
Didi Džej

- Didi nikada nije žalila da da novac na skupocenu garderobu, jer uživa u tome da je vrhunski obučena od glave do pete i da joj se svi dive. Pre mesec dana je bila u Beču, gde je potrošila nerealnu količinu para na krpice. Dajani je kupila "versaće" bundicu od 500 evra, "ugg" čizme od 200 evra i helanke "molo" od 50 evra. Sebe je častila bundom od 10.000 evra, torbom "fendi" od 3.500, dok je za cipele iskeširala 1.600 evra, a za pantalone 500 evra. Najskuplje je platila "roleks" sat, za koji je dala čak 30.000 evra - kaže jedan od Dijaninih prijatelja.


Ostvarenje sna
Snimiću duet sa svetski poznatom zvezdom. Reč je o mojoj omiljenoj pevačici
Didi Džej

Neće da priča o ciframa

Pozvali smo Didi, ali ona nije bila raspoložena da priča o tome koliko novca daje na cipele, tašne i garderobu.

Foto: Foto: Informer.rs

U trendu... Didi sa ćerkicom


- Srpske medije zanima samo koliko imam automobila, nekretnina i šta sam i koliko platila. Volim da šopingujem, ali ne i da pričam o parama koje trošim. Ono što kupim sebi, obavezno kupim i Dajani, ako postoji ista takva odeća za decu. Neretko je garderoba za ćerku skuplja od one koju platim za sebe. Ali ne žalim, jer volim kada smo isto obučene - kaže Didi.


34
godine ima Didi Džej

Pevačica će početkom februara ići u ozbiljan šoping, jer putuje u Los Anđeles.
- Dobila sam poziv da se pojavim na crvenom tepihu na dodeli Gremi nagrada. Veoma sam uzbuđena! Drago mi je što je vrh svetskog šou-biznisa primetio moj rad i uputio mi poziv za prestižan događaj. Ovih dana biram haljinu koja će biti idealna za tu priliku. Planiram sve da zasenim. Ovo je ostvarenje mojih snova - priča Didi i dodaje da je sigurna da je 2023. njena godina:

Duet sa svetskom zvezdom

- U Ameriku idem i zato što sam u pregovorima s nekoliko pevača, sa kojima ću imati duete na novom albumu. Snimiću pesmu i sa jednom velikom svetskom zvezdom. Reč je o mojoj omiljenoj pevačici.

Foto: Foto: Informer.rs

Dijana sa ćerkicom


Ona je nedavno otvorila aplikaciju na kojoj će postavljati sve što joj se dešava u životu.
- Reč je o rijaliti aplikaciji koju će obožavati ceo svet. Fanovi na Instagramu me zovu modnom divom, pa sam odlučila da u video-snimcima pokažem šta oblačim, kako se hranim, treniram... Prikazaću ceo svoj život - završava pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 1 godinu

Nedostatak mozga se tesko prikrije skupocenim krpicama.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59