• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.02.2023

17:30

DOŽIVLJAVAM GA KAO ROĐAKA SA SELA! Ana Nikolić oplela po Rasti, pa otkrila da li je moguće njhovo pomirenje!

printscreen/INSIDER

Estrada

DOŽIVLJAVAM GA KAO ROĐAKA SA SELA! Ana Nikolić oplela po Rasti, pa otkrila da li je moguće njhovo pomirenje!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić je otkrila da ne postoji šansa za pomirenje sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom

Ljubav između Ane Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Nedavno je Ana šokirala domaću javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile.

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Nikolić, pevačica

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je kod Snežane Dakić, gde je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom. Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana ne samo da je odrično odgovorila, nego je i rekla da Rastu gleda kao na "rođaka sa sela".

Foto: Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta, reper

- Šta bi to trebalo da se promeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par - upitala ju je voditeljka.

- Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao, sad ispašće da vređam ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako - zaključila je Nikolićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija